Udmattet mor sætter sine døtre til salg: Se her hvorfor

De to døtre på 2 og 1 år blev taget på fersk gerning, mens de slikkede spildt mælk op fra gulvet sammen med familiens to hunde

2-årige Myla og 1-årige April-Rose hærger dagligt hjemmet. Og nu sætter deres mor dem for sjov til salg på de sociale medier. (Foto:/ritzau/MERCURY PRESS & MEDIA)
2-årige Myla og 1-årige April-Rose hærger dagligt hjemmet. Og nu sætter deres mor dem for sjov til salg på de sociale medier. (Foto:/ritzau/MERCURY PRESS & MEDIA)
Følg Samfund

En britisk mor fra Manchester-området i England har givet sine to døtre på 2 og 1 år øgenavnet 'Kray-tvillingerne', øgenavnet er inspireret af de berømte gangster-tvillinger Ronnie og Reggie Kray  fra East End i London, der hærgede den engelske hovedstad med røverier og drab gennem både 1950'erne og 1960' erne.

Og man kan sagtens forestille sig, hvor meget krudt i røven, de to små døtre må have, og hvor meget de hærger, når deres mor Kylie Cain for sjovt kalder dem Kray-tvillingerne.

Sidste skud på stammen, der fik mor Kylie til at spærre øjnene op i rædsel og forbavselse, skete for nylig, da Kylie Cain fandt begge de to små døtre Mila på 2 år og April-Rose på 1 år liggende på gulvet, mens de slikkede spildt mælk op sammen med familiens to hunde Molly og Buster. Kylie anede ikke, om hun skulle grine eller græde. Men på de  sociale medier lagde hun det utrolige billede ud og spurgte, om man kan sælge små børn på eBay. Spørgsmålet på de sociale medier var selvfølgelig for sjovt. Kylie elsker nemlig sine to døtre over alt på jorden, selv om de dagligt og konstant hærger hele huset.

Sad på ryggen af hunden
Kylie Cain afslører i øvrigt ifølge avisen The Mirror, at der blev spildt mælk på gulvet fordi Myla pludselig var kravlet op på ryggen af hunden Buster, og herfra kunne hun åbne køleskabet og kom til at trække en liter mælk i karton ud over hele gulvet, hvor hundene straks begyndt at lappe mælken i sig. Og derefter fulgte de små tøser trop, så mor Kylie kunne få det utroligt sjældne billede, hvor to små børn og to hunde slikker mælk op fra gulvet.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her ligger Myla og April-Rose på gulvet sammen med familiens to hunde og slikker mælk op fra gulvet. (Foto:/ritzau/MERCURY PRESS & MEDIA)
Her ligger Myla og April-Rose på gulvet sammen med familiens to hunde og slikker mælk op fra gulvet. (Foto:/ritzau/MERCURY PRESS & MEDIA)
 

- Jeg kunne se, at de var ude på ballade, og da jeg pludselig så Myla kravle op på ryggen af hunden Buster tænkte jeg: Åh min gud.

- Jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Og så gik der ikke mange sekunder, før der var mælk over hele gulvet. Og næste skridt var selvfølgelig, at pigerne skulle slikke mælken op, forklarer Kylie Cain til The Mirror og tilføjer:

- Det er helt klart ikke noget, som man ser hver dag. Det er et af de her mor-øjeblikke, hvor man ikke ved, om man skal græde eller grine, men i sidste ende, mente jeg, at det var så sjovt, at jeg tog nogle billeder af det.

Kan man sælge små børn på eBay
Kylie Cain, der også har to sønner på 8 og 12 år, gik derefter ud på de sociale medier med det utrolige billede, hvor hun skrev følgende:

- Jeg er ikke så glad for at slippe af med mine to små døtre,.men jeg er nødt til det. De er sgu hårdt arbejde. De æder mig bogstaveligt ud af huset. Og så skiftes de til at gøre noget slemt hver eneste dag. Så hvis i kan være nogle gode forældre til de to rollinger, så send mig en besked. Jeg ofrer dem frivilligt til et godt hjem. Kan man i øvrigt sælge små børn på eBay?

Men trods daglig rengøring efter de to hærgende små tøser er mor Kylie rørt over sine døtres tætte bånd.

- Det er rørende at se dem gøre alt sammen. Og mine to sønner synes også, at deres lille søstre er henrivende morsomme, siger Kylie Cain, der selvfølgelig aldrig nogen sinde kunne drømme om at sælge sine to små døtre.

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT