Udviklingshæmmet: McDonald’s lyver om min løn

McDonald’s lyver over for sine 55.000 Facebook-fans og Ekstra Bladet, siger den kvinde der blev snydt.

"Sagen blev bragt i orden i sidste uge."

Sådan skriver Fastfoodkæden McDonald’s i dag til sine 55.000 Facebook-fans.

Det sker efter, Ekstra Bladet i dag tirsdag kunne afsløre, at den 44-årige udviklingshæmmede Janne Pedersen i fire måneder arbejdede i fastfoodkædens Nykøbing Falster-filial for nul kroner. Vel at mærke selv om hun var blevet lovet løn og konstant rykkede for den.

– McDonald’s er ikke Danmarks bedste arbejdsplads, som de reklamerer med. De snyder folk. Det synes jeg ikke, er rimeligt. Jeg har haft fat i dem og bedt om at få min løn. Mange gange, men jeg har ikke fået en krone endnu. Samfund McDonald's udnytter retarderet kvinde

Men udsagnet om, at sagen blev bragt i orden i sidste uge er usandt, siger Janne Pedersen og hendes mor Kirsten Pedersen til Ekstra Bladet.

Ikke bragt i orden

-Det passer, at McDonald’s (i sidste uge, red.) igen lovede, at nu ville pengene komme, men det har McDonald’s sagt mange gange før, og lønnen er stadig ikke kommet. Så sagen er ikke bragt i orden, siger Janne Pedersen.

Kirsten Pedersen bekræfter tirsdag eftermiddag, at datteren fortsat ikke har fået pengene - men blot et løfte om, at nu er lønnen på vej.

Snakkede

Så Ekstra Bladet har ringet til McDonald’s, som ikke tager telefonen, men i en mail skriver pressesechef Pia Tobberup som svar på beskyldningen om løgn.

’Restaurantchefen talte med medarbejderen (Den fyrede Janne Pedersen, red.) i fredags, hvor han anerkendte den manglende betaling og oplyste, at pengene vil være til rådighed på medarbejderens konto onsdag den 4. februar. ’

0 kommentarer
Vis kommentarer