Udviste Marius scorer 12-tal igen

Eksamenerne på ingeniørstudiet er blevet fremrykket, så Marius Youbi kan deltage, inden han bliver udvist

Den 30-årige camerounianer læser til ingeniør i Herning. (Privatfoto)
Den 30-årige camerounianer læser til ingeniør i Herning. (Privatfoto)

Marius Youbi er blevet udvist af Danmark til trods for, at han læser til ingeniør og får 12-taller på stribe. Mandag har han scoret endnu en topkarakter til en eksamen på studiet. Det skriver TV MIDTVEST.

Superstudenten kommer fra Cameroun og er blevet udvist af Danmark, fordi han i en periode tilbage i 2013 har arbejdet mere end de tilladte 15 timer om ugen. Det gjorde han for at få råd til at betale for sin uddannelse.

- Jeg har det forfærdeligt. Jeg har været meget i gennem for at få lov til at nå så langt her. Og alligevel får jeg ikke lov til at gennemføre og få lov til at vise, at jeg kan komme ud på det danske arbejdsmarked, fortalte Marius i sidste uge til Ekstra Bladet.

Se også: Super-studerende bliver udvist: Arbejdede for meget

Han misforstod reglerne om, hvor meget han måtte arbejde i Danmark og troede, at der var tale om, at man gennemsnitligt måtte arbejde 15 timer om ugen. Men arbejdstimerne må altså på intet tidspunkt overstige 15 timer om ugen. 

Marius Youbi læser på Aarhus Universitets afdeling i Herning. Ifølge TV MIDTVEST har universitetet helt ekstraordinært fremrykket de eksamener, som Marius skulle til, så han kan nå at afslutte sit semester, inden han bliver udvist af Danmark. Han fik 48 timer til at læse op til tre eksamener og har netop fået et 12-tal i den første.

- Jeg er slet ikke overrasket over, at Marius har klaret at få endnu et 12-tal. Han er virkelig en superstuderende, og det er også kun derfor, vi har kunnet fremrykke hans eksaminer, fordi vi ved, at han kan klare det. Det her 12-tal fortæller jo bare en stor del af historien om Marius, siger lektor ved AU Herning, Henning Slavensky til TV MIDTVEST.

Det har ikke været muligt at få kontakt til Marius Youbi. Men det kan være fordi, at han er i gang med at forberede til resten af dagens eksamener.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen