UFO-tilhængere ikke i tvivl: Her skjuler NASA sandheden

Livesignalet fra Den Internationale Rumstation forsvandt, da UFO dukkede op. Se optagelsen herunder

Se optagelsen med UFOen her. (Video: NASA)

Den amerikanske rumfartsorganisation NASA bliver med jævne mellemrum anklaget for at dække over sandheden om fremmede livsformers besøg på Jorden, men indtil videre har tilhængere af den slags konspirationsteorier haft svært ved at levere det endegyldige bevis på, at rumvæsner besøger vores planet, og at myndighederne holder det skjult for befolkningen.

nationen Se Christians video-bevis: Mogensens tur i rummet ligner fup

En ny optagelse fra Den Internationale Rumstation (ISS) har dog endnu engang givet den slags konspirationsteoretikere vind i sejlene, skriver The Mirror.

ISS transmitterer sin gøren og laden live på internettet, men da der søndag dukkede et ubestemmeligt objekt op i det fjerne, røg signalet pludselig, og blev erstattet af en blå skærm.

Se videoen med det mystiske objekt over artiklen.

Det får UFO-konspirationsteoretikere som amerikanske Tyler Glockner til at konkludere, at NASA er en del af en konspiration, der skal skjule sandheden om fremmede livsformer for befolkningen.

- Jeg ved, at de overvåger de her sendinger, men nogle gange er de ikke hurtige nok, og så dukker der UFOer op, siger Tyler Glockner i en Youtube-video, hvor han næranalyserer søndagens livesending.

- De eneste gange, signalet bliver afbrudt, er sjovt nok, når de her UFOer dukker op, forklarer Glockner, der hævder at hans Youtube-kanal 'har dokumenteret det her i årevis'.

Det er da heller ikke første gang, en UFO-lignende genstand dukker op i en ISS-livesending. Tidligere på måneden opdagede engelske Jadon Beeson et mystisk objekt, der kunne ligne Tusindårsfalken, i en udsendelse.

Artiklen fortsætter under videoen.

Tidligere på måneden opdagede Jadon Beeson denne UFO på en ISS-otagelse. (Video: NASA)

De fik Daily Mail til at kontakte NASA for en vurdering af observationen, men rumfartsorganisationen var ikke dog overbevist.

- Genspejlinger fra rumstationens vinduer, selve rumfartøjet, eller lys fra Jorden dukker ofte op i billeder og videoer fra vores laboratorie i kredsløb om Jorden, lød svaret fra en NASA-talsmand ved den lejlighed.

Denne UFO blev observeret under en rumvandring i 2014. (Video: NASA)

Samfund TV: NASA-optagelse af astronauter afslører UFO

326 kommentarer
Vis kommentarer