Uforsvarlig kørsel: - Er han blind?

PostNord-bud blev filmet midt i dybt uforsvarlig kørsel. Se optagelsen herunder

- Chaufføren skal forestille at være professionel, men han spærrer vejen for sporvognen og er ved at køre folk ned, lyder det fra øjenvidnet, der filmede situationen, du kan se her. Privatoptagelser

Et norsk PostNord-bud kan formentlig se frem til en tjenstlig samtale, efter at have kørt uforsvarligt i en af firmaets pakkebiler i Oslo-forstaden Kjelsås 13.maj.

Det skriver VG, som har fået tilsendt video af mandens kørsel fra et chokeret øjenvidne.

- Har han fået sit kørekort gennem postordre, eller er han blind, spørger øjenvidnet, der ikke ønsker sit navn frem, til det norske medie, som hun også betror, at hun 'ikke er imponeret' over manden, der blandt andet er tæt på at ramme to barnevogne under den trepunktsvending, han foretager med åben bagklap og pakker på ladet.

- Chaufføren skal forestille at være professionel, men han spærrer vejen for sporvognen og er ved at køre folk ned, lyder det.

Heller ikke mandens arbejdsgiver er tilfreds med den ansattes kørsel i situationen.

- Det ser ikke godt ud. Det er et kompliceret trafikbillede med sporvogn og bløde trafikanter med barnevogn, og det ser ikke ud til, at vores chauffør følger færdselsreglerne med henblik på sikkerhed eller forsvarlig behandling af vores kunders værdifulde varer. Heldigvis gik det ikke ud over de to mødre med barnevogne. Vi følger nu op på sagen, og iværksætter tiltag for at sikre, at det ikke sker igen, lyder det i et skriftligt svar til VG fra kommunikations- og marketingsdirektør i PostNord Norge, Ole. A. Hagen.

Hvilke konsekvenser det har fået for PostNord-buddet er ikke oplyst.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Det er ikke første gang, en PostNord-medarbejder bliver filmet i en uheldig situation. Se flere videoer, som PostNord formentlig ville ønske aldrig havde set dagens lys herunder:

Postnord ville give tusindvis af tomme flasker til et velgørende formål, men i stedet endte de hjemme i haven hos en af post-firmaets chefer. Her afslører Ekstra Bladet ham i gang med at pante flaskerne. Video/redigering: Anthon Unger/Kristian Hansen

Afsløring: Postnord-chef taget i flaskefusk

En vågen borger filmede, da et pakkebud smed pakker på jorden i øsende regnvejr i Aalborg. Privatoptagelser

PostNord i ny brøler: Bud smider med pakkerne

En fynsk postkunde oplevede i 2017 en særdeles alternativ måde at håndtere pakker på. For da et postbud fra Postnord ankom med en stor forsendelse til kundens adresse, fangede et overvågningskamera en pakkehåndtering, der sjældent er set mere uelegant.

Dårlig dag på ruten: Ups - der røg pakken