Uhyggeligt: Se hvad der pludselig svømmer efter dykkeren

Fiskeren i videoen nedenfor måtte i stor hast op til båden igen, da en stor hvidhaj pludselig meldte sig på banen. Se den uhyggelige video nedenfor

Det var med at få gang i svømmefødderne, da fiskeren i videoen ovenfor opdagede, at han ikke kun var blandt småfisk i vandet.

Den frygtindgydende video ovenfor er filmet ud for Cape Town i Sydafrika.

Hændelsen skete i august, men videoen er netop gået viralt - og med god grund.

Udland - 7. okt. 2015 - kl. 06:51 Forskrækket dykker skyder nærgående haj

Spydfiskeren i videoen filmer, mens han dykker ned efter en fangst. Pludselig svømmer en stor hvidhaj ind foran ham, og man kan tydeligt høre, hvor chokeret han bliver. Panisk svømmer han den anden vej, men pludselig kommer hvidhajen mod ham igen, og så er det bare med at komme tilbage til båden.

Chokeret kommer han op i båden med ordene:

- Den var ved at æde mig!

Verden på vrangen - 3. sep. 2015 - kl. 06:48 Vovet dyk: Hopper i vandet med 40 frådende hajer

Længere henne i vandet ligger en anden fisker, og ham får de også hurtigt hentet op fra vandet, hvorefter de sejler væk fra området.

Da videoen blev lagt på nettet, skrev fiskeren:

'Jeg dykkede 19 meter ned, og da jeg nåede bunden, kiggede jeg først til højre for mig, og da jeg så til venstre, var der pludselig en stor hvidhaj lige ved siden af mig. Det kunne meget nemt have været mit endeligt'.

Og det var da også rent held, at hajen ikke blev alt for sulten. Heldigvis kom ingen noget til ved den uhyggelige hændelse.

Se videoen ovenfor.

I videoen her kommer en dykker også overordentlig tæt på en hvidhaj. Se den her.

21 kommentarer
Vis kommentarer