Ukendt Justin Bieber-helt har meldt sig: Derfor hjalp jeg 12-årige Regitze

Det var 24-årige Simon Jessen fra Kerteminde, som resolut tog 12-årige Regitze op på sine skuldre under Justin Bieber-koncerten i mandags

12-årige Regitze fik reddet sin koncertoplevelse af fremmed mand. Nu efterlyser hendes papfar oplysninger, som kan være med til at identificere manden. (Video: Michael Thorup)
Følg Samfund

Der kom kun til at gå et par timer, før den ukendte mand fra Justin Bieber-koncerten på væddeløbsbanen i Aarhus forleden slet ikke er ukendt mere.

Så lang tid skulle manden selv bruge på tilfældigt at spotte Ekstra Bladets artikel. Og så gjaldt det egentlig bare om at komme i kontakt med Ekstra Bladet, fortæller 24-årige Simon Jessen fra Kerteminde.

- Jeg så artiklen og sagde 'det er sgu da mig på det billede'. Så kontaktede jeg min kæreste, siger Simon Jessen til Ekstra Bladet.

Det var Simon Jessen som i mandags reagerede, da han så 12-årige Regitze stå og græde til Justin Bieber-koncerten. Pigen havde fået en billet til koncerten i julegave og var til stede på koncertpladsen sammen med sin mor.

Se det rørende klip her, hvor Regitze får sin julegave:

Regitze er megafan af Bieber, men blev slemt skuffet, da det gik op for hende, at hun var alt for lille til at kunne se noget som helst fra scenen.

I 4-5 numre havde Simon Jessen Regitze siddende på sine skuldre. Hun blev så bevæget, at hun gav sig til at græde.

- Vi spurgte hendes mor først, om hun ikke syntes, det var en god idé. Det syntes hun, forklarer Simon Jessen.

12-årig kunne ikke se noget under Bieber-koncert: Så gjorde ukendt mand noget uventet

Hun var ked af det
Det filmede Regitzes mor, og videoen har ligget et par dage på Facebook, hvor Regitzes far efterlyste oplysninger, som kunne være med til at finde frem til den mystiske ukendte, men hjælpsomme mand.

Det er altså Simon Jessen, fortæller han til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under fotoet...

12-årige Regitze fik reddet sin koncertoplevelse af fremmed mand. Nu efterlyser hendes papfar oplysninger, som kan være med til at identificere manden. Foto: Grab fra video
12-årige Regitze fik reddet sin koncertoplevelse af fremmed mand. Nu efterlyser hendes papfar oplysninger, som kan være med til at identificere manden. Foto: Grab fra video

- Der skulle faktisk ikke så meget overvejelse til. Mig og kæresten var på stedet, og vi så den lille pige og moren langt nede i rækken, hvor man ikke rigtig kan se noget. Så snakkede vi om, at det var synd for hende. Det var tydeligt at se, at hun var ked af det. Så gik vi hen og spurgte, om hun ikke ville op på skuldrene, siger Simon Jessen til Ekstra Bladet.

- Jeg ved jo, at unge piger er glade for Justin Bieber. Og jeg kunne også se med det samme, at da han kom på, så begyndte hun at græde.

Øm i nakken
Simon Jessen fortæller imidlertid til Ekstra Bladet, at han var en smule øm i nakken efterfølgende.

- Jeg holdt lidt længere ud, end jeg måske burde, fordi jeg vidste, at hun havde en god oplevelse. Men jeg kunne godt mærke, at det begyndte at stramme lidt efter et par numre. Så lille er hun jo alligevel heller ikke, fortsætter Simon Jessen.

Det kom som en total overraskelse, at Simon Jessen så sig selv i en Ekstra Blads-artikel. Nu er han blevet lovet en overraskelse af pigens far. Pigens far ønsker imidlertid ikke at fortælle offentligheden, hvad han vil forære Simon Jessen som tak for hjælpen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT