Annonce:
Annonce:

Uledsaget flygtningebarn kræver kone og eget barn til Sverige

Den svenske Rigsdags researchtjeneste skal nu undersøge sag om mindreårig flygtning, der vil have kone og eget barn til landet

Annonce:
Følg Samfund

I forbindelse med den voldsomme tilstrømning af migranter, optår der hele tiden nye problemstillinger.

Den svenske Rigsdag skal nu undersøge en sag, hvor et såkaldt uledsaget flygtningebarn kræver at få fløjet sin kone og eget barn til Sverige - det skriver mediet Fria Tider.

Overfor mediet siger rigsdagsmanden, Hanif Bali, fra partiet Moderaterne, at han nu vil bede Rigsdagens udredningstjeneste om at undersøge sagen nærmere.

Overfor for det svenske medie vil han ikke uddybe, præcist hvem der har tippet ham om sagen. Men i følge Bali er der tale om førstehåndskilder.

- Jeg har før om lignende sager. Og derfor vil vil jeg kun have undersøgt, hvor almindeligt det er, siger han til Fria Tider.

På Twitter skriver det svenske Migrationsverket, at det kan være nødvendigt at ændre eller fjerne opholdstilladelsen for 'uledsagede flygtningebørn', hvis det viser sig, at de har givet falske oplysninger om deres alder.

I Sverige undersøger man ikke rutinemæssigt, om flygtninge og asylansøgere, der angiver at være børn, vitterligt også er det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: