Undskylder for coronakommentar

En ung amerikaner ville feste igennem trods coronakrisen - nu er han kommet på bedre tanker

Med disse udtalelser landede Brady Sluder i en sand corona-shitstorm. Nu har han undskyldt. Video: Ritzau Scanpix

'At gå viralt' er måske ikke det mest passende ordvalg i disse coronatider. Ikke desto mindre er det, hvad amerikanske Brady Sluder gjorde, da han tidligere på måneden kom med en særdeles upassende kommentar om coronasituationen i USA og den medfølgende nedlukning af samfundet.

Ligesom tusindvis af andre amerikanske unge var Sluder rejst til Florida for at fejre forårsferien, 'spring break', hvor der normalt festes løs på strande og barer. Grundet coronasituation i USA blev disse dog lukket ned.

Det afholdt imidlertid ikke massevis af unge amerikanere fra at ignorere alle advarsler om corona og feste igennem, som om intet var hændt.

Bradley er fuldstændig ligeglad med corona. Han vil feste videre. Foto: CBS Samfund Totalt ligeglad med corona: Nu skal der festes løs

Brady Sluder blev i den forbindelse interviewet af den amerikanske tv-station CBS, hvor han kom med nogle opsigtvækkende udtalelser, som han siden har fortrudt.

- Hvis jeg får corona, så får jeg corona. I sidste ende kommer det ikke til at stoppe mig fra at feste. Vi har ventet på det her i to måneder, udtalte den unge amerikaner blandt andet i et klip, der siden gik verden rundt.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at interviewet affødte stærke reaktioner, og på de sociale medier har folk nærmest stået i kø for at fordømme Sluders udtalelser.

Artiklen fortsætter nedenfor.

I et længere opslag på Instagram har han nu undskyldt.

'Lyt til dine omgivelser og gør, som sundhedspersonalet siger. Livet er dyrebart. Lad være med at være arrogant og tro, du er uovervindelig, ligesom mig. Jeg har lært af disse udfordrende tider, og jeg har mærket følgerne til fulde', lyder det blandt andet i opslaget, som du kan læse i sin fulde længde herunder.

 

I skrivende stund er mindst 400 mennesker døde af coronavirus i USA, og der er over 33.000 bekræftede smittetilfælde. Det forventes, at der er et meget stort mørketal.

Test i biler er meget brugt i USA. Også i Connecticut. Foto: Ritzau Scanpix Samfund Overklassefest fødte 'superspredere': Ustoppeligt