Annonce:
Annonce:

Ung blogger ville provokere kritikere med nøgenvideo: Nu fortryder hun

Bloggeren Anna Rasmussen har flere gange skabt furore ved at lægge letpåklædte billeder ud af sig selv. Efter massiv kritik, svarede hun igen med nøgenvideo, men nu har hun slettet den

Foto: Anna Rasmussen
Foto: Anna Rasmussen
Annonce:
Følg Samfund

Den norske blogger Anna Rasmussen har flere gange skabt heftig debat i Norge. Flere gange har hun lagt letpåklædte billeder af sig selv på internettet. Anna Rasmussen står bag en af de mest læste blogs i Norge, nemlig bloggen 'Mama til Michelle'.

Anna Rasmussen har modtaget massiv kritik af et brystbillede, som hun lagde på sin blog. På billedet kan man se en smilende Anna Rasmussen kun iført et par bukser.

Ved billedet som Anna Rasmussen har lagt op, er der en beskrivelse af, at hun var ved at lægge gulvtæppe i sit soveværelse sammen med sin mand, Jan, da han pludselig tog billedet af hende. Det skriver det norske medie VG.

Foto: Anna Rasmussen
Foto: Anna Rasmussen
 

Det var netop det billede som i første omgang skabte vild debat. Kort efter lagde bloggeren en video af sig selv svømme nøgen rundt i en pool. Videoen faldt heller ikke i god jord hos de mange kritikere. Men nu har bloggeren Anna Rasmussen pludselig slettet videoen på bloggen.

Selvom kritikken formentlig blev for meget for bloggeren, så udgiver Anna Rasmussen bogen 'Naken' (Nøgen, red.) i samarbejdet med Gyldendal 29. september 2017.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: