Annonce:
Annonce:

Ung kvinde blev bedt om at pakke brysterne væk: Nu er det hende der griner

- Jeg kan dele det, jeg har lyst til, og når jeg har lyst, og hvis du ikke vil være en del af det, vil du ikke blive savnet, lød beskeden

Foto: Aimee Wood.
Foto: Aimee Wood.
Annonce:
Følg Samfund

20-årige Aimee Wood fra Storbritannien er mor til Nova på syv måneder, og hun mener, at amning er noget af det mest naturlige, der findes. Derfor deler hun også med glæde billeder på Facebook, hvor man ser hende amme sin lille datter.

Men det er åbenbart ikke alle, der vil finde sig i det. En fremmed mand bad hende nemlig for nylig om at 'pakke sine skide bryster væk' i en privatbesked på Facebook.

Hun blev så rasende, at hun sendte et billede til den samme person, hvor hun ammer sin datter, mens hun viser fuckfingeren til ham. Hun valgte efterfølgende at offentliggøre beskeden. 

'Jeg vil gerne understrege over for alle, der er irriterede over mine billeder, at der er en blokeringsknap af en årsag. Jeg vil poste 500 ammebilleder om dagen, hvis jeg har lyst til det. Det er min profil, min datter og mine minder. Jeg kan dele det, jeg har lyst til, og når jeg har lyst, og hvis du ikke vil være en del af det, vil du ikke blive savnet, fastslår hun på Facebook.

Over for Manchester Evening News fortæller hun, at hun har fået stor opbakning fra andre mødre i samme situation.

- 90 procent er på min side og mener, at det er noget, der bør gøres normalt. Så er der nogle få andre, der bliver fornærmede eller mener, at det er respektløst, siger hun og fortsætter:

- Jeg tror, at nogle personer blev irriterede over antallet af billeder, men det er bare en baby, der spiser. Det bør ikke være noget, man skal skjule.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: