Ung kvinde scorede milliongevinst - Var ved at køre i grøften

En kvinde i 20'erne blev den fjerde officielle vinder af Danske Spils Quick Skrabekalender i december, og den nyhed var ved at få kvinden til at køre galt

Det var ved at gå helt galt, da en ung kvinde i 20'erne ringede til sin kæreste for at fortælle, at hun var på vej hjem.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Imens kvinden kørte i sin bil med kæresten i røret, fortalte han hende, at han ville skrabe den sidste låge på hendes skrabekalender.

Kvinden, der ikke havde nogen anelse om, hvad der var i vente, blev mildest talt chokeret, da kæresten kunne afsløre, at der gemte sig et 10. juletræ.

- Jeg var lige ved køre i grøften, fortalte kvinden efterfølgende til Danske Spil.

Kvinden, der er bosat i Kalundborg Kommune, ønsker at være anonym.

10 juletræer udløser en million kroner. Ingen har meldt sig endnu. Foto: Danske Spil Samfund - 19. dec. 2016 - kl. 15:56 Mystik om skrabejulekalender: Hvorfor har ingen vundet millionen endnu?

Hun havde svært ved at tro på kærestens ord og måtte derfor selv hjem for at tælle.

- Da jeg kommer hjem, tæller jeg 10 gange, om der er 10 juletræer, inden jeg går i bad. Da jeg kommer ud fra badet, tæller jeg lige én ekstra gang, for at være sikker, fortæller vinderen.

Men selvom hun altså efter eget udsagn talte efter 11 gange, så var hun stadigvæk ikke sikker på, at hun var blevet millionær, og kvinden valgte derfor at ringe til Danske Spil.

- Da de fortæller, at den er god nok, hoppede og græd min kæreste og jeg af glæde, og vi fortalte vores familier det, men de ville se billeddokumentation, før de troede på det, siger vinderen.

Det glade vinderpar har allerede købt en ny bil for pengene, og ellers skal gevinsten bruges på nogle praktiske ting til hjemmet, nogle rejser og så skal der investeres i aktier og obligationer, oplyser Danske Spil.

10 juletræer udløser en million kroner. Ingen har meldt sig endnu. Foto: Danske Spil Samfund - 22. dec. 2016 - kl. 19:15 Vandt milliongevinst: - Jeg var ved at få kaffen galt i halsen

 

 

70 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere