Ung lesbisk pige smidt ud af McDonald's fordi hun kyssede kæresten på kinden

Medarbejderen mente, at kindkysset var upassende

Kristeen Ferenczi fortæller, at parret ikke har lyst til at sætte deres fødder på McDonald igen. Foto: Facebook.
Kristeen Ferenczi fortæller, at parret ikke har lyst til at sætte deres fødder på McDonald igen. Foto: Facebook.

16-årige Kristeen Ferenczi fra Storbritannien tog i sidste uge på den lokale McDonald's sammen med sin 17-årige kæreste. Desværre endte turen knapt så lykkelig, som de to piger muligvis havde håbet.

Mens parret sad på McDonald's, gav Kristeen Ferenczi sin kæreste et kys på kinden, og det passede angiveligt ikke en af fastfood-restaurantens medarbejdere.

Ifølge parret sagde medarbejderen, at kindkysset var upassende, og de to piger følte sig derfor tvunget til at gå. Det skriver Manchester Evening News.

Ifølge avisen forlod pigerne fastfood-restauranten i gråd og følte, at de havde været udsat for homofobi.

- Vi havde det forfærdeligt. Vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre, så vi gik grædende derfra. Det var det eneste, vi følte, vi kunne gøre.

Hun fortæller samtidig, at parret tidligere har fået nedladende henvendelser fra folk, men at denne episode overgår alt.

- Man oplever mange værre ting på McDonald's. Der var intet upassende over et kys på kinden. Da jeg kontaktede ledelsen for at klage, sagde de, at det ikke ville ske igen, og at de ville snakke med hende (medarbejderen, red.). Men det er ikke godt nok, vi kommer ikke tilbage, siger Kristeen Ferenczi til Manchester Evening News.

McDonald's har undskyldt for medarbejderens opførelse og fortæller, at de arbejder på at finde ud af, hvad der egentlig er sket.

- Vi er beklager meget og tager situationen alvorligt. En intern undersøgelse er nu i gang, og vi vil gerne gøre det klart, at diskrimination ikke er acceptabelt i nogen form, siger en talsmand for McDonald's til Manchester Evening News.

230 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere