Ung mand finder hundredvis af edderkopper i nyindkøbt bananklase

Den 22-årige frygter nu, at de ottebenede banankaprere er livsfarlig edderkoppe-art fra Brasilien

Da 22-årige Declan King købte en pakke bananer i det lokale Tesco-supermarked i den britiske by Westhoughton, fik han lidt mere med hjem, end han havde betalt for.

I bananerne gemte sig flere hundrede små edderkopper, og den unge mand frygter, at de små spindlere kan være af den farlige art Brazilian Wandering Spider. Den art findes nemlig ofte i bananer og omtales derfor også som banan-edderkopper i daglig tale.

Banan-edderkoppen kom i 2010 i Guinness Rekordbog som verdens mest giftige edderkop, og er også kendt for sin meget aggressive adfærd.

Efter sit skræmmende fund afleverede Declan King, ifølge britiske Mirror, bananerne tilbage til supermarkedet i Westhoughton, men fortæller, at personalet bare ville tage frugten med de ubudne gæster retur og give ham pengene tilbage.

- Jeg køber dem hver dag, og jeg plejer at give dem til Bailey, min lille dreng, så han kunne have spist dem, siger Declan King, der nu sværger, at han aldrig vil spise bananer igen.

 

- De tog sig slet ikke af det, de tjekkede ikke engang de andre banan-pakker for edderkopper, siger den forargede kunde til det britiske medie, og fortæller også, at han havde nået at spise to bananer, og først opdagede edderkopperne, da han havde skrællet en tredje.

Derfor valgte han at tage bananerne med til en anden Tesco-forretning, hvor han fik personalet til at pakke dem ind i bæreposer og sende dem til supermarked-kædens hovedkontor, så de kunne teste edderkopperne. Der fik han at vide, at han vil høre fra dem om 14 dage, når de er færdige med at foretage deres tests.

En talsmand fra Tesco siger ifølge Mirror, at de ’sælger millioner af bananer hver uge, og vores avlere arbejder hårdt på at rengøre og inspicere al frugten nøjsomt’:

- Men når man tager friskheden af vores produkt i betragtning, kan den slags ske i meget sjældne tilfælde. Vi vil opdatere hr. King omkring vores efterforskning, siger Tesco-talsmanden.

Danske Hennie og hendes veninde fandt et halvt firben i en burger fra Sunset Boulevard i Vejle. Hvem har den anden halvdel?spørger hun.

12 kommentarer
Vis kommentarer