Ung mand hyldes: Holdt ulykkelig kvinde i hånden da hun ville springe ud fra bro

En 22-årig mand sprang heltemodigt til, da han kom forbi en kvinde, der truede med at springe ud fra en bro

22-årige Michael tog kvindens hånd og nægtede at give slip, selvom hans egen hånd var brækket. Her ses han sammen med sin kæreste Jemma (Foto: Facebook)
22-årige Michael tog kvindens hånd og nægtede at give slip, selvom hans egen hånd var brækket. Her ses han sammen med sin kæreste Jemma (Foto: Facebook)

22-årige britiske Michael Owen holdt stædigt fast i en kvindes hånd i en time, da han så hende stå på en motorvejsbro og true med at springe ud.

Den unge mand kom kørende med sin kæreste, Jemma, da de pludselig så den ulykkelige kvinde stå helt ude på kanten af broen, som ved den engelske by Chippenham går over den travle M4-motorvej. Det skriver britiske Mirror.

Kvinden var allerede kravlet over sikkerhedshegnet, og stod og kiggede ned mod den travle trafik, da Michael Owen besluttede sig for at hjælpe hende.

Se også: Opråb går viralt: Alle gik forbi syg kvinde i Føtex – Camilla tog sig af hende

- Jeg trak straks ind til siden for at prøve at stoppe trafikken og hjælpe hende, siger den unge brite, som til daglig er rugbyspiller.

- Jeg kom hen til hende, og begyndte at snakke med hende. Hun var tydeligvis ked af det, så jeg snakkede bare med hende om alt, hvad jeg lige kunne komme i tanker om.

Michael Owen tog kvindens hånd, og nægtede at give slip på den, selvom hans egen hånd faktisk for nylig var brækket under en rugbykamp.

Se også: Fardin er i chok over mor, der kaldte ham ’pædofil perker’ i S-toget

Kvinden turde ikke selv klatre tilbage i sikkerhed, så for en sikkerheds skyld blev han hos hende i over en time, for at sikre sig, at hun ikke snublede, før brandfolkene ankom.

Da redningsfolkene og politiet ankom til stedet, stoppede de trafikken, og placerede også en brandbil under broen, i tilfælde af, at kvinden skulle falde ned.

Se også: 27-årige Dennis hyldes på nettet: Trodsede smerter og samlede ind for Frelsens Hær

Michael Owens søster, Sarah, var stolt, da hun hørte, hvordan broren havde håndteret situationen med den selvmordstruede kvinde.

- Han har en fantastisk personlighed og et kæmpestort hjerte, hvilket ses helt tydeligt ud fra den her handling, siger søsteren.

16 kommentarer
Vis kommentarer