Annonce:
Annonce:

Ung mor forarger: Jeg nægter at børnesikre mit hjem

Børnene må lære, hvad der er farligt, mener hun

Foto: Privatfoto.
Foto: Privatfoto.
Annonce:
Følg Samfund

Den 23-årige blogger Abby Plested, der er mor til to, mener ikke, at det at have et pænt hjem og bo børnesikkert kan forenes.

Hun har derfor truffet et valg: De to børn på tre måneder og tre år må lære at gå uden om farerne, for hun nægter at ødelægge sit hjem med den praktiske børnesikring.

Hun synes i stedet, at børnene skal lære af eventuelle uheld, skriver Daily Mail.

- Jeg har aldrig sat børnesikring op i mit hjem, for jeg synes, det er vigtigt, at barnet lærer grænser uden. Ja, det betyder, at du må holde øje med dit barn, men det gør man jo alligevel, siger Abby Plested, der kommer fra New Zealand, til Daily Mail.

Hun fortæller, at hendes treårige søn blandt andet er kommet til at røre ved en kaktus, og der lærte han ifølge hende, at det var dumt at gøre.

Men selv om hun har besluttet, at hun ikke vil sikre hjemmet, sørger hun dog for, at spejle, skabe og hylder sidder ordentligt fast på væggene.

- Alle er forskellige, og forældre har forskellige livsstile. Jeg tror, at vi nogle gange kan ændre vores livsstil, så den passer til børn, men måske er det muligt, at de (børnene, red.) også kommer til at passe til livsstilen, understreger hun over for Daily Mail.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: