Ung servitrice fik vanvittig sum i drikkepenge: Blev lykkelig da hun så hvem de var fra

- Hvis alle ville smile og være så venlige som dig, ville vores land blive samlet

Rosalynd Harris fik sig noget af en overraskelse, da hun mandag mødte ind på sit arbejde.

Den 25-årige servitrice fra Washington, USA, fik til opgave at have ansvaret for et bord, hvor tre Trump-tilhængere sad og spiste. De tre mænd var i byen for at overvære fredagens indsættelse af Donald Trump som USAs præsident.

Rosalynd Harris selv er uenig med Trumps politik, og hun deltog derfor også i weekendens Women's March i USA, hvor flere af landets kvinder gik på gaderne for at protestere mod Trumps syn på kvinder.

Derfor blev hun også overrasket, da det gik op for hende, at de tre mænd ikke var så fordomsfulde, som hun først havde troet. Mændene efterlod nemlig lidt over 3000 kroner til hende i drikkepenge med beskeden:

'Vi kommer måske fra forskellige kulturer og er muligvis uenige på visse områder, men hvis alle ville smile og være så venlige som dig, ville vores land blive samlet. Ingen race, ingen køn. Bare amerikanere. Gud velsigne dig, havde de tre mænd skrevet på regningen, efter de havde betalt.

Servitricen var overvældet og lykkelig over beskeden.

- Man tror automatisk, at hvis nogen støtter Trump, så har de fordomme om en. Men kunderne var mere omfavnende end nogle af mine mere frisindede venner, og vores kommunikation virkede ægte, fortæller Rosalynd Harris til Washington Post.

Oplevelsen har derfor ændret hendes syn på den typiske Trump-vælger.

- Det har helt bestemt ændret mit perspektiv. Republikaner, Demokrat og Liberal er under-kategorier for, hvad vi oplever. Det indgyder til en masse håb, fortsætter hun ifølge Washington Post.

Rosalynd Harris regner med at bruge pengene som hjælp til indskuddet til sin nye lejlighed.

83 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere