Unicef efter curling-mobning: Kan DU finde fejlen?

Endnu en nødhjælpsorganisation går med i debatten om de stakkels unge festival-gængere.

Folkekirkens Nødhjælp tog mandag aften tykt pis på forældre, der har brokket sig til Roskilde Festival på vegne af deres børn.

Folkekirkens Nødhjælp kastede sig i aftes ind i debatten om forældre, som på vegne af deres børn klagede over forholdene på Roskilde Festival via Facebook.

Forældrene blev hurtigt døbt 'curlingforældre', og det fik nødhjælpsorganisationen til at lave en video, som hurtigt blev et stort viralt hit.

- Vi kom til at tale om de her curling-forældre og hvor absurd det er at det kan skabe så store overskrifter, at nogle unge mennesker ikke har fået en plads til deres telt, siger Birgitte Qvist Sørensen om videoen til Ekstra Bladet.

Videoen, som du kan se i toppen af artiklen, ligner en typisk nødhjælps-video, hvor seeren på satirisk vis opfordres til at fatte sympati for de mange frysende, teltløse unge mennesker på Roskilde Festival.

Det fik hurtigt en anden nødhjælps-organisation, UNICEF Danmark, til også at komme med et bidrag til debatten på deres Facebook-side.

Som et svar til Folkekirkens Nødhjælps video om de stakkels festival-børn, har organisationen nemlig lige været nødt til at gå børnekonventionen igennem en ekstra gang. Og nu vil de høre, om du kan finde fejlen på dette billede:

12 kommentarer
Vis kommentarer