Ups: Bilka laver sjov stavefejl i tilbudsavis

Supermarkedets svar går sin sejrsgang på nettet

Foto: Bilkas tilbudsavis
Foto: Bilkas tilbudsavis

En køkkenmaskine er lige nu et hit på de sociale medier: Supermarkedskæden Bilka er nemlig kommet til at lave en stavefejl i denne uges tilbudsavis, hvor der står, at man kan købe en Kenwood-køkkenmaskine 'inklusiv badevægt' i stedet for bagevægt.

Men det er især Bilkas svar på Facebook, der har fået stor succes. I skrivende stund synes mere end 1700 personer godt om opslaget, hvor butikskæden skriver:

'Prå-li-å-hør-hær! Her på hovedkontoret i Aarhus slår vi til tijer lidt større brøj op, end vi kan bage. Vi kan dog glæje jer mæ, at der ik' føller en baDevægt med køkkenmaskinen her, men en baGevægt. Til vores forsvar, så ujtales begge dele ens, iggå ;-) Fremover vil avisen blive læst grundigt igennem, men vi gør dog sta'ig opmærksom på, at jysk sprogbrug ka' forekomme, når vi annoncerer majvarer og så vii'ere. Så hold tungen lige i munden, hvis du ska' i Bilka og hanne-lind! Ha' en dejlig bajesæson!'.

Se også: Chefen for Netto, Føtex og Bilka drømmer om flere krævende kunder

Svaret har fået folk til tasterne for at rose supermarkedet.

- Hold nu kæft en fed redning på en brøler!! Dét go' stiiil det dær..., skriver en person i en populær kommentar.

- Det er da ellers smart nok med en badevægt inkluderet. Så kan man jo se, hvornår man skal holde igen med bagningen af kager, skriver en anden.

Mads Grand, der er pressechef hos Dansk Supermarked, fortæller til Ekstra Bladet, at der er tale om en korrekturfejl.

- Jeg tror, de fleste kan se komikken i det, siger pressechefen.

- Inde på Bilkas Facebook-side er der jo kommet en del kommentarer og nogle, der griner med - og det er jo altid godt, siger han.

Politik Løkke bryder Bilka-løfte

113 kommentarer
Vis kommentarer