USA: Skolebus med elever brager ind i hus

En skolebus med ni elever bragede tirsdag morgen ind i et hus i et villakvarter i USA

Se indslaget her

Normalt gør det ikke børn forfærdeligt meget at komme for sent i skole, men det gjorde det tirsdag morgen for ni elever fra Saint Helena Elementary School i Pennsylvania.

De ni elever skulle fragtes til skole i den karakteristiske, amerikanske gule skolebus, da bussen pludselig svingede af vejen og pløjede direkte ind i et hus i et villakvarter i Montgomery County, skriver Reuters.

Billeder af ulykken viser den gule skolebus med fronten halvt inde i det hvide hus i villakvarteret i Pennsylvania. Resten af bussen blev stående i forhaven på græsplænen, hvor man på billedet kan se bussens nødudgang i bagenden af bussen, som eleverne og chaufføren efterfølgende benyttede til at forlade bussen.

En skolebus med ni elever bragede tirsdag morgen ind i et hus i et villakvarter i USA (Foto: AP)
En skolebus med ni elever bragede tirsdag morgen ind i et hus i et villakvarter i USA (Foto: AP)
 

Ingen tilskadekomne
Ulykken skete klokken 7.45 lokal tid. Ifølge Whitpain Township Police kom hverken eleverne, chaufføren eller en af husets beboere, som befandt sig på 2. sal ved ulykkestidspunktet, til skade ved sammenstødet, skriver Reuters.

Eleverne blev derfor efterfølgende transporteret til skolen, hvor deres forældre blev orienteret om ulykken. Den 58-årige buschauffør blev dog fragtet til Abington Hospital til evaluering.

Politiet undersøger stadig årsagen til ulykken.

1 af 2 En skolebus med ni elever bragede tirsdag morgen ind i et hus i et villakvarter i USA. (Foto: AP)
2 af 2 En skolebus med ni elever bragede tirsdag morgen ind i et hus i et villakvarter i USA. (Foto: AP)
4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere