Annonce:
Annonce:

'Usmageligt': Nu flyver gribbene over Fogs kunder

Konkurrenterne er allerede begyndt at kontakte kunder hos den afdøde kendis-ejendomsmægler

Kendismæglerens krop er dårligt blevet kold, inden konkurrenterne flokkes som gribbe om kunderne. (Foto: Anders Find/Polfoto)
Kendismæglerens krop er dårligt blevet kold, inden konkurrenterne flokkes som gribbe om kunderne. (Foto: Anders Find/Polfoto)
Annonce:
Følg Samfund

De første konkurrenter er allerede begyndt at gå på hugst i afdøde ejendomsmægler Jan Fogs kunder.

- Vi har haft opringninger fra flere, der ville overtage salget. Jeg kendte Jan privat, og jeg må sige det er usmageligt, at de er så hurtigt ude, siger Karinabell Angelina Coco Taarnager til Ekstra Bladet.

Chef for Fogs mæglerforening: Nu flokkes de som gribbe

På mæglerfirmaet Jan Fogs hjemmeside fremgår det, at adressen Nedenomsvej 7 i Hørsholm er til salg for lige knap 10 millioner kroner. Og det salg er der altså flere af konkurrenterne, der gerne vil have fingre i.

Annonce:

- Han er på det nærmeste lige faldet om. Jeg arbejder selv i tv-branchen, så selvfølgelig ved jeg godt, at tingene går meget stærkt. Men ligefrem at skulle tage sit hus af på det nærmeste, inden han er blevet kold... Det er hårdt, og dem der ringer op kan i hvert fald være sikre på, at de ikke overtager, siger Karinabell Angelina Coco Taarnager.

Hun ønsker ikke at fortælle, hvilke mæglere der har ringet til hende.

Beliggenhedens mester: Efterlader usolgte huse for halv mia. kr.

Sekretariatschef i Ejendomsmæglernes Landsorganisation Lisa Carlsson har allerede tidligere i Ekstra Bladet sammenlignede de ivrige mægler-konkurrenter med gribbe. Ganske enkelt fordi, hun ikke mente, at det var utænkeligt, at kollegerne kunne være særdeles hurtigt ude.

Tv-kollega om Jan: Havde det godt for to uger siden

- Det kan man sagtens forestille sig. At gribbene er i gang med at gennemgå hans portefølje og kontakte hans kunder, sagde hun til Ekstra Bladet.

Jan Fogs liv i billeder

På Nedenomsvej 7 bliver der dog slet ikke skiftet mægler lige foreløbig, fortæller Karinabell Angelina Coco Taarnager.

- Det er ikke noget problem at fortsætte der, hvor vi er. Og det er også det, vi vælger at gøre indtil videre, siger hun.

Annonce:

En af Jan Fogs kolleger, der også sælger liebhaverboliger nord for København er lige så fortørnet over, at nogen kan finde på at kontakte kunderne allerede.

- Jeg kunne aldrig, aldrig finde på at kontakte nogen af hans kunder. Det vil være grænseoverskridende, siger mægler Jesper Nielsen.

- Sælgerne må også være chokerede, så de skal også have ro til at finde ud af, hvad de vil. Hvis nogen af kunderne kontakter mig, og beder mig om at komme ud og se på huset, så vil jeg selvfølgelig gøre det. Men jeg ringer ikke nogen op. Det er med statsgaranti, siger han til Ekstra Bladet.

En anden kollega og konkurrent er Ivan Eltoft Nielsen. Men han vil slet ikke kommentere sagen over for Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: