Utilfreds kunde fik vanvittigt svar fra Thansen: Blev kaldt 'lille hund'

Lasse kvitterede med én stjerne til Thansen i Silkeborg, og det affødte noget af en sviner tilbage - Thansen tager '100 procent' afstand fra episoden

Her kan du se det fulde svar fra Thansen i Silkeborg (Foto: Privat)
Her kan du se det fulde svar fra Thansen i Silkeborg (Foto: Privat)

- Hej EB. Jeg ser af og til, at I bringer historier om hverdagslivets små bizarre hændelser. Én af disse hændte for mig i går.

Sådan skriver Lasse Pedersen i en mail til Ekstra Bladet, efter at han i går modtog noget af en sviner for en negativ anmeldelse, som han havde skrevet på Facebook-siden for Thansen i Silkeborg. Nu viser der sig at være en helt bestemt forklaring til episoden, kan Ekstra Bladet i dag fortælle.

Lasse skrev sin anmeldelse den 1. maj og beskriver, at han mødte en 'flabet, hånlig og respektløs attitude', da han ville reklamere over et ødelagt dæk.

Først i går modtager han et svar på anmeldelsen på Facebook, og han bliver noget overrasket over den besked, der møder ham.

- HER bliver det så for alvor mærkeligt, lyder det fra Lasse i mailen.

'Du sad som en lille hund'
Han bliver blandt andet kaldt 'lille Lasse' og 'lille hund', mens hans kæreste bliver refereret til som 'knap så skarp'.

'Du sad jo i bilen og ventede som en lille hund imens din blonde (knap så skarpe veninde/kæreste) stod og skabte sig og forsøgte sig at snyde sig til et nyt dæk og fælg,' lyder det blandt andet i svaret.

I kommentaren, der er afsendt fra 'thansen.dk Silkeborg', bliver Lasse og hans kæreste desuden anklaget for at ville snyde sig til et nyt dæk, da de ifølge kommentaren selv skulle have 'smadret dækket'.

Nu er butikkens kommentar dog blevet slettet fra Facebook, og det viser sig, at der ligger meget mere bag historien.

Det fortæller Lars Dahl, der er marketingschef hos Thansen. Han har ikke ønsket at stille op til et interview med Ekstra Bladet, men meddeler i en mail, at beskeden til Lasse Pedersen er skrevet af en tidligere butikschef, der er blevet bortvist.

- Grundet procedurefejl var hans adgang til thansen.dk Silkeborgs Facebook side ikke blevet slettet. Og hans svar er foretaget EFTER hans bortvisning, lyder forklaringen ifølge Lars Dahl i en mail til Ekstra Bladet.

- Det skrevne er derfor ikke skrevet af en, der er i et ansættelsesforhold hos thansen.dk. Vi tager 100 procent afstand fra dette og beklager, at kunden måtte udsættes for dette, lyder det videre fra Lars Dahl.

Nu er kommentaren væk
Lasse har også lagt beskeden op på Facebook, hvor flere har delt og kommenteret episoden.

Lars Dahl oplyser desuden, at Lasse Pedersen skulle have været i kontakt med en salgschef, der har beklaget og taget afstand fra episoden i butikken i Silkeborg, og at hans reklamation er blevet løst.

Læs hele Lasses fortælling om hvad der skete i butikken - KLIK HER.

 

Den 46-årige fængselsdømte Bent Jensen er blevet milliardær på at sælge krudt, campingudstyr, sprinklervæske, autodele, cykler og motorolie. Men der har ikke altid været styr på sikkerheden. Arkivfoto: Claus Fisker Forbrug Sprængfarlig milliardær: Manden bag T. Hansen

1 af 2 Her ses Lasses anmeldelse af forretningen (Foto: Privat)
2 af 2 Her kan du se det fulde svar fra Thansen i Silkeborg (Foto: Privat)
212 kommentarer
Vis kommentarer