Vandt lottomillioner i fredags: Nu betaler han ekskonens gæld

En mand fra Storkøbenhavn vil bruge en del af sine lottogevinst på et yderst nobelt formål

Nyslået lottomillionær har brugt stort beløb på at hjælpe ekskonen af med hendes gæld. (Foto: Pressefoto)
Nyslået lottomillionær har brugt stort beløb på at hjælpe ekskonen af med hendes gæld. (Foto: Pressefoto)

Der er mange måder at forsøde sin egen tilværelse, når heldet er med en, og man får en af de rigtig store jackpots i spil.

En mand i slutningen 40'erne fik fredag en andenpræmie i Eurojackpot og en gevinst på 2,2 millioner kroner.

Og selvfølgelig skal pengene bruges på en ny lækker bil, men der også sat 100.000 kroner af til et yderst nobelt formål.

Den nyslåede lottomillionær blev nemlig skilt for nylig og i forbindelse med salget af parrets bolig, måtte de lide et stort økonomisk tab.

Derfor har han besluttet at hjælpe ekskonen af med hendes gæld.  

- Vi har børn sammen og har kendt hinanden meget længe. Det var en helt naturlig beslutning, og jeg ringede til hende næsten med det samme. Så tudede hun, siger han til Danske Spil og fortsætter:

- Det er kun et par uger siden, at jeg sad i banken og fik at vide, at jeg og mine to børn skulle leve af noget, der ligner en SU for at få det til at løbe rundt det næste stykke tid. Jeg har et godt job, men jeg vil af med den gæld, som vi desværre er kommet ud af huset med.

Tog ikke telefonen
Den anonyme millionær fortæller, at Danske Spil havde særdeles svært ved at få fat i ham for at overbringe den lykkelige besked.

De havde nemlig ringet mellem syv og otte gange, men da displayet viste hemmeligt nummer, havde han ikke taget telefonen.

- Til sidst havde de lagt en besked om, at jeg skulle ringe. Og da jeg fik det med gevinsten at vide; jeg stod og tudede ved busstoppestedet, siger han.

Manden har ikke tænkt sig at strøg om sig med sine millioner. Men lidt drengerøv skal der være plads til, så derfor har han købt drømmebilen.

- Jeg har altid haft en drengedrøm om at eje en sort BMW 645 CI Cabriolet. Så jeg har købt sådan en. Den er fra 2004, men den er meget velholdt. Den har aldrig set vejsalt – og det kommer den heller ikke til, siger han.

65 kommentarer
Vis kommentarer