Annonce:
Annonce:

Vanvidsulykke: MC'er får 'verdens største splint' gennem benet

Måtte have flere hudtransplantationer efter ulykken

Se det vilde uheld her. Video: ViralHog
Annonce:
Følg Samfund

En australsk motocross-kører kom for en bizar ulykke, da han tilbage i marts var ude at køre med sine venner skoven Big River Forest, cirka 100 kilometer nordøst for millionbyen Melbourne.

Da han kørte over en gren, var han nemlig så uheldig at grenens spidse ende borede sig gennem mandens højre støvle og videre ind i hans skinneben, skriver Daily Mail.

Først var manden ikke sikker på, om grenen var gået gennem hans ben, men da han hev den ud af støvlen, var der ingen tvivl. Grenen var nemlig smurt ind i blod, og der var derfor ingen vej uden om en tur på hospitalet.

 

Her fik han blandt andet en blodtransfusion, en pulsåre syet sammen og to hudtransplantationer. Derudover fik han fjernet to splinter på fem centimeter, som stadig sad inde i det åbne sår.

Netop de tilbageværende splinter kan have haft en vigtig betydning. De kan nemlig have dannet en 'prop' i såret, og dermed forhindret et endnu større blodtab, mener Darryl Stephen Dear, der kørte lige bagved og filmede ulykken.

Se optagelserne over artiklen

I alt var den uheldige mand indlagt på hospitalet i 11 dage. Han er nu godt i gang med at komme sig oven på ulykken, men er sygemeldt fra sit arbejde tre uger endnu.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: