Vanvittig vejvrede: Hidsig bilist hiver bat frem

En cyklist fik sig noget af en overraskelse, da en konfrontation pludselig udvikler sig voldsomt. Bilisten bliver så hidsig, at han hiver et bat frem. Se video i indslaget

Det kan hurtigt gå galt, når trafikanter kommer op at toppes. Nogle mennesker bliver så vrede, at de er villige til at gøre alt, når de raser i trafikken.

Det oplevede en cyklist i London, da en intens konfrontation pludselig tager en drejning, skriver Dailymail.

Hev bat frem
Cyklisten cykler på en trafikeret vej i London. Han har et kamera siddende i hjelmen og i optagelserne ser man, hvordan en ukendt bilist kommer tæt på cyklen i et sving.

Det får cyklisten til at råbe af bilisten, hvorefter bilisten hopper ud af bilen på en meget intens og aggressiv måde.

De konfronterer begge hinanden med råb og skældsord, hvorefter bilisten pludselig hiver et bat frem.

Cyklisten fortæller den ukendte mand, at han har et kamera på hovedet og bilisten slapper derfor, hvorefter han benægter sin opførsel.

Derfor går folk amok
Tilbage i Januar måned, i år, oplevede vi her i Danmark også et raserianfald i trafikken.

Danske Ole blev udsat for vejvrede, hvor en rasende bilist gik amok med et jernrør. Se historien her

På daværende tidspunkt kontaktede vi dokumentationschef i Rådet for Sikker Trafik, Jesper Sølund, for at høre hvorfor nogle mennesker går amok i trafikken.

Der er ikke lavet meget forskning på området, men en undersøgelse fra Det Kriminalpræventive Råd fra 2008 viser, at en fjerdedel har oplevet at blive råbt af i trafikken.

Jesper Sølund fortalte, at det ofte er personer, som har tendens til at være aggressive udenfor trafikken, der ofte bliver aggressive, når de kører bil.

- Det bedste råd jeg kan give, så lad være med at spille med, men træk dig. I det øjeblik, hvor man går med det, og det får lov til at eskalere, så kan det gå fra at være tegn og fagter til at blive vold. Og det er fuldstændig tåbeligt, slutter Jesper Sølund.

Se hvordan hele situationen udvikler sig i indslaget foroven.

15 kommentarer
Vis kommentarer