Varm weekend kan komme med et tordenbrag

Glæd dig til en lun september-weekend

En lun weekend i vente - dog med et par lokale byger i visse egne. Herdis Damberg fra DMI giver dig her hele vejrudsigten for weekenden

Der er lunt vejr i vente, men først må du iføre dig regnjakke og gummistøvler, for fredagen kan fortsat byde på både kraftig regn og tordenbrag.

- Fredag bliver en dag med byger - særligt i de østlige egne, og de kan godt være kraftige og med torden, siger Herdis Damberg, der er meteorolog ved DMI.

Derfor er den bedste chance for sol fredag er i de vestlige og sydlige egne af landet. Man kan forvente op mod 20 grader, hvor det bliver varmest.

Lørdag tager vi hul på efteråret, men ifølge DMI byder både lørdag og søndag på pænere vejr end fredag.

- Der kommer endnu færre byger lørdag. De kan lokalt forekomme - særligt i de østlige egne igen. Men der bliver, efterhånden som lørdagen skrider frem, bedre plads til solen.

Ifølge DMI kommer temperaturen til at ligge omkring 18-20 grader.

Søndag er der endnu lunere vejr på vej. Her forudser DMI, at temperaturen sniger sig op på 20 til 22 grader mange steder i landet. Der kommer dog en smule vind - og hvis man kan lide de varmere temperaturer, skal man derfor søge mod de nordlige kyster, hvor det føles koldest.

- Helt generelt bliver søndag en dag med bedre plads til solen. Der kan dog komme en lokal byge hist og pist.

Du kan se hele vejrudsigten i videoklippet øverst i artiklen.

Se også: Skypumpe raserede dansk by: Efterlod stribe af ødelæggelser

9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere