Smid vinterfrakken: 20 grader i næste uge

Den østlige del af Danmark får op til tyve grader onsdag og torsdag, mens jyderne formentlig bliver snydt

Danskerne får en sidste chance for at lufte sommertøjet, når termometret forhåbentlig rammer de 20 grader onsdag og torsdag (Foto: Linda Johansen)
Danskerne får en sidste chance for at lufte sommertøjet, når termometret forhåbentlig rammer de 20 grader onsdag og torsdag (Foto: Linda Johansen)

20 grader i næste uge!

Det lyder næsten for godt til at være sandt, når kalenderen snart siger 1. oktober, og vinteren burde nærme sig med store støvleskridt,

Men den skulle være god nok, vurderer TV2 Vejrets Andreas Nyholm, der dog samtidig advarer danskerne mod at finde bikinien og de små hurtige badebukser frem alt for tidligt.

- Det er ikke helt garanteret, men vi kan godt forvente 18-20 grader onsdag og torsdag. Problemet er, at vi ligger lige på grænsen af den varme luft, som bevæger sig mod Danmark, siger han til ekstrabladet.dk.

SE HVORDAN VEJRET BLIVER, DER HVOR DU BOR PÅ VEJRET.DK

Som det ser ud lige nu, kommer grænsen for den varme luft til at ligge et sted omkring Storebælt, vurderer TV2 Vejret. Det betyder, at Jylland på nuværende tidspunkt bliver snydt for det gode vejr.

- Den her grænsen er stadig ret usikker, så hvis den rykker længere mod vest, så kommer Fyn og Jylland med i det gode vejr, mens hvis den rykker længere til øst, så bliver alle pånær bornholmerne nok snydt, siger Andreas Nyholm og uddyber:

- Bor man på Sjælland og særligt i Hovedstadsområdet og på Bornholm, kan man godt forvente op til 20 grader med meget sol, mens det formentlig bliver overskyet og 13-14 grader i Jylland.

Udover det lille glimt af varme og sol midt på ugen står vejrmenuen på tunge skyer og kold regn både før og efter, vurderer TV2 Vejret.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen