Vindstød af orkanstyrke og sne på vej

Et voldsomt stormvejr trækker ind over landet torsdag, og efterfølgende vil kulde og sne blæse ind over Danmark

En ny storm af samme kaliber som den, der ramte Danmark med rekord-vindstyrker den 28. oktober, kommer på torsdag. (Polfoto)
En ny storm af samme kaliber som den, der ramte Danmark med rekord-vindstyrker den 28. oktober, kommer på torsdag. (Polfoto)

Hjælp os: Blev du ramt af rekord-stormen den 28. oktober? Så send en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

Et kraftigt blæsevejr rammer den jyske vestkyst på torsdag, og det kan give vindstød af orkanstyrke, oplyser DMI.

Skovbrynet i Næstved er blevet til Brynet, skriver vor læser Lennart Lind, som har taget dette foto. Samfund Læsernes storm-fotos: Så galt gik det sidste gang

- Det er oppe i nogenlunde samme kategori, som den storm vi havde den 28. oktober. Der havde vi rekord-vindstyrker. Det kan godt matche den storm, uden måske at blive helt så voldsomt, siger Mogens Rønnebæk, vagthavende hos DMI.

Se også: Stormen koster DSB mindst fem millioner kroner

Om fredagen kan der komme nogle byger med sne, men det er tilsyneladende i småtingsafdelingen. Der vil nemlig komme koldere luft ind over landet efter stormen.

Se også: Forslag: Orkanen skal hedde Allan

I dag starter det noget mildere med lidt frost, men ellers bliver det tørt vejr og solskin og mellem tre og otte grader.

I nat og i morgen starter det skyet, men det vil være stort set tørt i morgen med fem-otte grader. Onsdag kan der komme lidt regnvejr, med samme temperaturer.

Efter frontsystemet torsdag med regn og rusk, vil der komme kolde byger om fredagen. Det kolde vejr vil fortsætte med en del blæst hen over weekenden med frost om natten og temperaturer lige over frysepunktet om dagen.

Søndag vil blæsten tage af.

1 af 3 Ødelæggelser efter det kraftige stormvejr i oktober. Træer er væltet på stien ved søerne i København. (Polfoto)
2 af 3 Ødelæggelserne var voldsomme efter det kraftige stormvejr i oktober. Et pizzaria har mistet taget ved flintholm station. (Polfoto)
3 af 3 En ny storm af samme kaliber som den, der ramte Danmark med rekord-vindstyrker den 28. oktober, kommer på torsdag. (Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer