Annonce:
Annonce:

Her lammer storm Europa: Hundredtusinder uden strøm

Mere end 200.000 er lige nu uden strøm i det nordlige Frankrig, som følge af stormen Eleanor, der gik ind over Storbritannien

Storbritannien har været hårdt ramt af den voldsomme vinter storm, der lige nu hærger gennem Europa. Video: AP
Annonce:
Følg Samfund

Med vindstød på op over 150 kilometer i timen har stormen Eleanor allerede hærget Storbritannien, hvor flere tusinder er blevet efterladt uden strøm, færgeafgange aflyst og et voldsomt oprydningsarbejde forude.

Stormen der gik ind over Storbritannien og især har været grov ved Irland fortsætter ind over Europa, hvor det nordlige Frankrig mærker 'Eleanors' hårde krafter. Lige nu er mere end 200.000 uden strøm. Den franske indenrigsminister Gérard Collomb har været ude at fortælle, at ni personer allerede er såret på grund af den voldsomme storm, hvoraf fire af dem skulle være i kritisk tilstand.

Men selvom vi traditionelt får det britiske vejr at mærke i Danmark, går Danmark fri. Kun den sydligste del af landet får lidt af mærke.

- I den sydlige/sydvestlige del af Danmark i aftentimerne, først på natten, kan få op til hård vind. Omkring vadehavet og det nærliggende område vil få op til kuling med kraftige vindstød. Så kan der være lettere forhøjet vandstand i Vadehavsområdet, fortæller vagthavende hos DMI Lars Henriksen.

Se stormen ramme Storbritannien i videoen øverst, mens du kan se voldsomme oversvømmelser i Frankrig herunder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: