Snevejr afblæst: Solrig weekend i vente

I sidste weekend lurede et snevejr på grund af minusgrader og kølig vind fra nord. Men weekenden og den kommende uge lægger bestemt ikke op til sne

Bliver der solrigt i din landsdel? DMI kommer her med en vejrudsigt for weekenden
Følg Samfund

Vintervejret lader vente på sig i denne sidste efterårsmåned. I sidste weekend truede minustemperaturer med snevejr, men det er langt fra det, vi går i vente i weekenden og den kommende uge.

- Det bliver en pæn weekend med temperaturer omkring de ti grader over hele landet. Lørdag bliver i hvert fald en dag med masser af solskin, hvor man sagtens kan komme ud og nyde dagen i den der normale danske, svage, jævne vind, fortæller vagtchefen i DMI, Klaus Larsen.

I løbet af søndagen vil der også være sol, men senere på dagen begynder der at komme skyer fra sydøst.

- Men i det store og hele en pæn weekend, siger vagtchefen.

Det bliver stort set den samme temperatur over hele landet i weekenden. Ikke den store variation, men muligvis en smule varmere i Vestjylland, lyder det fra Klaus Larsen.

Selvom det har været koldt i løbet af ugen, så er ti grader ikke usædvanligt for årstiden, fortæller Klaus Larsen. Ved havet er det stadig forholdsvist lunt, og det er derfor, at temperaturen kan holde sig på det stadie.

Natten til søndag kan der godt komme lidt frost. Der har også være lidt lokal frost i det jyske natten til lørdag, men det er altså ikke noget, der kommer snevejr ud af, og nattefrosten er langt fra udbredt i hele landet.

I den kommende uge er der heller ikke sne på programmet. Det bliver mellem ti og 13 grader i løbet af ugen, så det er kun i dag, at der kan komme lidt lokal frost. Frosten skulle vi gerne slippe for i den kommende uge.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind