Vejrudsigt: flot forårsdag med op til 20 grader

Selvom der kommer perioder med skyet vejr vil alle få glæde af solen

Se vejret på vejret.dk

Lunt foråresvejr - først på ugen
Ugen starter med lunt og rigtig pænt forårsvejr med temperaturer op mod 20 grader og nogen eller en del sol, men fra natten til onsdag slår vejret om. Et regnvejr skal påssere landet og efterhånden trækker køligere luft atter ind over Danmark samtidig med at vejret generelt bliver mere ustadigt.

De heldige kan få luftet sommertøjet
Selvom det i perioder vil være skyet, får alle i dag glæde af solen og temperaturerne kommer op mellem 15 og 20 grader. Specielt i de sydlige dele af landet er der mulighed for at få luftet sommertøjet da det hér bliver varmest. Vinden bliver mest svag til jævn, men bor man nær kysten kan man dog blive skuffet over termometeret. Der er nemlig mulighed for søbrise og pålandsvinden ude fra det kolde hav kan holde temperaturerne nede mellem 10 og 15 grader i de kystnære områder.

Grillvejr i aften
Det lune vejr varer ved til ud på aftenen og temperaturerne vil kl 20 stadig ligge mellem 14 og 17 grader, så det er på tide at finde havegrillen frem. Det bliver dog noget skyet omkring Kattegat og visse steder i Jylland. Til gengæld bliver det en ganske stille aften med en svag til let vind.

I nat holder det mest klart og temperaturerne falder til mellem 5 og 12 grader og det bliver stille, enkelte steder kan der dannes tåge.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer