Vejrudsigt: flot og solrig 1. maj

Solen vil skinne i dag med kun få skyer op ad dagen

Se vejret på vejret.dk

Klart og ret køligt vejr, men lunere luft er på vej
Vejret vil de kommende dage være domineret af højtryk omkring Danmark. Dette stabiliserer vejret og ret kølig og tør luft vil ligge over landet. De kommende nætter er der derfor endnu mulighed for let nattefrost. Lørdag bevæger et lavtryk sig nord om Danmark og trækker en koldfront ind over landet fra vest med regnvejr og efterfølgende byger. Efterfølgende nærmer sig et nyt højtryk og i næste uge vil varmere luft strømme op fra syd og sydøst og give mildere vejr.

Kølig men flot morgen
Solen skinner i det meste af landet, kun enkelte steder er der lave skyer. Temperaturerne er endnu under frysepunktet enkelte steder inde i land og ligger mellem -1,4 og plus 6,2 grader. Vinden er svag til let fra skiftende retninger.

Solrig dag, i eftermiddag lidt mere skyet visse steder
Solen vil skinne hele dagen, over middag dannes lave cumulusskyer som pynt på den blå himmel. Temperaturerne kommer op mellem 8 og 13 grader, lokalt kan det blive varmere hvor det er stille. Vinden bliver svag til jævn fra vest og syd. I Nord- og Vestjylland lokalt op til en frisk vind.

Mere nattefrost
I nat mest tørt og klart vejr, i nordjylland kommer der en overgang lidt regn. Temperaturerne falder til mellem minus 2 og plus 3 grader og vinden bliver svag til frisk fra vest.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer