Vejrudsigt: Solrigt først på dagen med op til 5 grader

Det kølige og solrige vejr fortsætter, men i løbet af dagen bliver det mere skyet

Se vejret på vejret.dk

Solrig dag, men atter sne de kommende dage
Højtryk lige nord for Danmark giver stadig anledning til en østlig strømning af kold og ret klar luft ind over Danmark, det bliver dog mere skyet i løbet af dagen og torsdag. Fra torsdag eftermiddag passerer et lavtryk syd om landet og dette giver anledning til moderat snevejr i de sydlige dele af landet, snevejret vil frem til fredag middag brede sig til de sydlige og centrale egne og efterhånden gå over i slud og strømning ind over landet bliver efterhånden mere nordlig.

Vekslende skydække til morgen
Solen skinner flere steder til morgen, mens andre egne har overskyet vejr eller et mere vekslende skydække. Temperaturerne ligger mellem minus 1,8 og plus 1,0 grader og vinden er let til jævn fra øst og nordøst.

Mere skyet i løbet af dagen
Ret solrigt og over de sydlige egne med et mere vekslende skydække, i løbet af i eftermiddag bliver det mere skyet særligt over de sydøstlige egne mens de nordlige dele af landet endnu vil have ret solrigt vejr.

Temperaturerne når op mellem 1 og 5 grader og vinden bliver let til jævn og ved Østersøen op til frisk fra omkring øst og nordøst.

Nattefrost og vekslende skydække
Der vil i nat være et vekslende skydække over hele landet, temperaturerne falder til mellem minus 2 og minus 6 grader mens vinden bliver svag til jævn, stedvis frisk fra omkring øst.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere