Vejrudsigt: Nogen sol og op til et par graders varme

Det bliver i dag ret solrigt, men de sydøstlige egne får mere skyet vejr med snebyger

Se vejret på vejret.dk

Kold luft strømmer fortsat ind over landet, dagtemperaturerne stiger en smule
Et højtryk på 1036 hPa ligger lige nord for Danmark og sender en vedvarende strømning med kold luft ind over landet fra øst og nordøst.

Højtrykket sørger dog også for ret tørt og solrigt vejr, ud over byger som fortrinvis vil påvirke regionen omkring Østersøen. Dagtemperaturerne vil de kommende dage ligge mellem 1 og 4 graders varme, mens det fortsat vil være ret koldt om natten med mellem minus 2 og 7 grader.

Højtrykket ligger næsten stationært og fastholder Danmark i den samme østlige strømning det meste af den kommende uge. Natten til fredag nærmer et lavtryk fra sydvest og passerer syd om landet og fronter rykker ind over Danmark og giver anledning til snevejr da varmen presser sig på fra syd.

Ret solrig morgen med enkelte snebyger
Mandag morgen er der snebyger over Bornholm, Sydsjælland og øerne mens resten af landet har ret solrigt vejr. Temperaturerne ligger mellem minus 4,7 og minus 0,8 grader og der blæser en let til jævn vind fra øst og nordøst.

I dag nogen sol, men skyer og snebyger over de sydøstlige egne
Det vil til formiddag endnu været ret solrigt, men de sydøstlige egne får mere skyet vejr med snebyger. Over middag bliver skydækket mere vekslende i hele landet, de nordlige egne får dog mest solrigt vejr og ud på aftenen klarer det atter noget op. Temperaturerne når op mellem 0 og 2 graders varme mens vinden bliver let til jævn fra øst og nordøst, ved Østersøen op til en frisk vind.

Klar og kold nat
I løbet af natten bliver det nat ret klart vejr og temperaturerne falder til mellem minus 3 og minus 8 grader, vinden bliver ret uændret let til jævn fra nordøst.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere