Vejrudsigt: Endnu en skyet dag med sne

En svag front ligger efterhånden stille over Danmark og giver endnu en skyet dag med sne af og til

Se vejret på vejret.dk

Vejrsituation
Et lavtryk over Mellemeuropa svækkes, og en tilhørende svag front med sne ligger efterhånden stille over Danmark. Et højtryk over Skandinavien sender fortsat kold luft indover landet fra nordøst.

Morgenvejret
Hertil morgen kl. 06:00 holder det tørt i de sydlige og vestlige egne. Ellers skyet vejr de fleste steder og det sner i de nordlige og østlige egne. Morgentemperaturerne ligger mellem 2 og 5 graders frost, og vinden er jævn til hård fra nordøst, ved kysterne stedvis op til kuling. I Nord- og Nordvestjylland har der været isslag flere steder i nat, derfor er der risiko for isglatte veje på disse kanter. Ellers risiko for sneglatte veje og snefygning.

Vejret i dag
Det bliver endnu en skyet dag med sne og snebyger, dog især i den østlige del af landet. Dagtemperaturerne når op mellem frysepunktet og 2 graders frost, og vinden aftager i løbet af dagen til let til frisk fra nordøst, dog fortsat op til hård vind i Nordjylland.

I aften og i nat fortsat overvejende skyet vejr og der bliver efterhånden længere imellem snebygerne. Nattemperaturerne når ned mellem frysepunktet og 5 graders frost, og vinden bliver svag til jævn, dog op til frisk ved kysterne.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere