Vejrudsigt: Solrigt i vest og skyet i øst

Solrigt vejr i Jylland, mens resten af landet for en del skyer som kaster let snefald af sig

Se vejret på vejret.dk

Dagens vejrsituation
Kold luft strømmer fortsat frem mod Danmark fra omkring nord, og et lavtryk over Færøerne med tilhørende fronter bevæger sig mod sydøst. I løbet af weekenden forventes det at de tilhørende fronter bevæger sig ind over landet fra vest med sne og en del blæst.

Morgenvejret
Hertil morgen kl. 06:00 er det stedvist ret klart vejr, dog ligger der en del skyer over Djursland og Fyn som giver let snefald. I løbet af formiddagen trænger dette skydække ind over de østlige egne og kan også her kaste lidt sne af sig. Morgentemperaturerne ligger mellem 3 og 10 graders frost, og temperaturene stiger i løbet af formiddagstimerne til omkring frysepunktet og 5 graders frost. Vinden er svag til jævn fra omkring nord.

Vejret i dag
I dag bliver landet vejrmæssigt delt i to. I Jylland holder det mest tørt og der kommer en del sol i løbet af dagen. I resten af landet bliver det overvejende skyet med sne af og til, men også med mulighed for lidt sol ind imellem og specielt sidst på dagen. Dagtemperaturerne kommer op mellem 2 graders varme og frysepunktet, lunest i de vestlige egne. Vinden aftager til svag til let fra omkring nord i løbet af dagen.

I aften og i nat efterhånden tørt og ret klart vejr til store dele af landet. I aftentimerne kan der fortsat være lidt flere skyer henover Lolland-Falster, Møn og Bornholm. Det bliver en relativ kølig nat idet nattemperaturerne kommer ned mellem 5 og 11 graders frost, lokalt kan det blive køligere. Vinden bliver forsat ret svag fra forskellige retninger, men sidst på natten tiltager vinden langs den Jyske vestkyst og bliver let til frisk fra syd.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere