Vejrudsigt: Mest tørt og lidt solskin

Weekenden byder på lidt eller nogen sol, men også lidt sne eller slud i de sydøstlige egne

Se vejret på vejret.dk

Morgenvejret
Hertil morgen kl. 06:00 er det tørt og ret klart vejr især i de sydlige og østlige egne, mens et skydække giver mere skyet vejr til store dele af Jylland. Temperaturerne ligger mellem 4 og 1 graders frost og vinden er svag til jævn fra nordøst, kraftigste ved Østersøen.

Vejret i dag
I formiddagstimerne gode muligheder for lidt eller nogen sol især til Sjælland, Fyn og Øerne. Ellers overvejende skyet med plads til lidt sol indimellem og det holder mest tørt. Dagtemperaturer op omkring frysepunktet, og svag til jævn vind fra omkring nordøst.

I aften og i nat holder det fortsat tørt og det bliver stedvist ret klart. Nattemperaturerne kommer ned mellem 3 og 8 graders frost, og vinden bliver svag til jævn fra omkring nordøst, ved Østersøen op til en frisk vind.

Weekendvejret
Lørdag bliver en relativ pæn dag med tørt vejr og lidt eller nogen sol, især i den nordlige del af landet. Sidst på eftermiddagen dog mere skyet sydfra, og til aften og natten kan der falde lidt sne i den sydlige og østlige del af landet. Eller stedvist klart vejr i den nordlige del af landet. Dagtemperaturerne kommer op omkring frysepunktet og nattemperaturerne kommer ned mellem frysepunktet og 6 graders frost, og vinden vil i hele perioden bliver let til frisk fra øst og nordøst, ved Østersøen op til hård vind.

Søndag bliver en overvejende skyet dag og stedvis kan der komme lidt sne eller slud, men de nordvestlige egne får en flot dag med tørt vejr og lidt eller nogen sol. Dagtemperaturerne kommer op mellem frysepunktet og 1 grads varme, og vinden bliver let til frisk, stedvis hård fra omkring nordøst.
Søndag aften og natten til mandag fortsat skyet vejr til store dele af landet, og en overgang kan der komme en lidt sne til den sydlige del af landet. Nattemperaturerne kommer ned mellem 2 graders frost og 1 grads varme. Vinden aftager lidt i løbet af natten til svag til jævn stedvis frisk fra nordøst.

Den kommende uge forstærkes et højtryk over Skandinavien og vejrsituationen stabiliseres yderligere og giver lidt lunere vejr.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere