Vejrudsigt: Enkelte solstrejf og mest tørt

En overvejende skyet dag med mulighed for lidt sol eller enkelte solstrejf

Se vejret på vejret.dk

Morgenvejret
Hertil morgen kl. 06:00 ligger temperaturene mellem frysepunktet og 3 graders frost, og med en jævn til hård vind fra nordøst vil det føles ret koldt. Den såkaldte windchill-faktor ligger hertil morgen mellem -10 og -15 grader, lokalt ned til -17 grader.

Morgenvejret er præget af et skydække over store dele af landet, og det kaster enkelte snebyger af sig til Fyn, Lolland-Falster og på Bornholm. Langs den Jyskevestkyst og i Nordjylland er det stedvist ret klart vejr.

Vejret i dag
En overvejende skyet dag med mulighed for lidt sol eller enkelte solstrejf, dog mulighed for nogen sol i Nordjylland. I perioder kan der falde lidt let sne mest udbredt i Østjylland og i området omkring Djursland samt Nordfyn. På Bornholm mest skyet med snebyger. Dagtemperaturerne kommer op omkring frysepunktet, og vinden bliver let til frisk fra nordøst, ved kysterne stedvis op til hård vind.

I aften og i nat stedvist ret klart vejr, dog fortsat skyet med snebyger på Bornholm. Nattemperaturerne kommer ned mellem 1 og 7 graders frost. Vinden aftager i løbet af natten til svag til jævn fra nordøst i de vestlige og centrale dele af landet, mens det fortsat vil være blæsende med op til en hård vind fra nordøst i de østlige egne.

De næste par dage forstærkes et højtryk over Skandinavien og vejrsituationen stabiliseres, og det kolde vintervejr med tilførsel af kulde fra nordøst fortsætter resten af ugen.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere