Vejrudsigt: kold blæst og snebyger

Sne og glatte veje præger morgenen, der kommer flere snebyger i løbet af dagen

Se vejret på vejret.dk

Snebyger og kold vind

Et lavtryk over Østersøen sender en nordlig vind ned gennem Kattegat, så der dannes snebyger. Disse har i løbet af natten givet sne flere steder og snebygerne fortsætter i løbet af dagen med at give mere sne. Der blæser op til en frisk vind fra nord og over det nordlige Jylland vil det pga. windchill føles som ned til 12 graders frost.

Glatte veje og spredte snebyger til morgen

Det sner flere steder, specielt over det nordlige Fyn og Østjylland, men også der er også snebyger over Vestsjælland og det nordlige Jylland. I resten af landet er det ellers mest skyet, dog er det delvist klart længst mod vest. Temperaturerne ligger mellem -1,8 og 0,9 grader og der blæser en svag til frisk vind fra omkring nord, vinden er kraftigst i det nordøstlige Jylland.

Mere sne i løbet af dagen

Der vil dagen igennem forstat være sne og snebyger, dog vil bygeaktiviteten aftage og snevejret vil efterhånden trække længere mod øst. Der vil være periodevis opklaring enkelte steder. Temperaturerne vil ligge lige omkring frysepunktet midt på dagen og herefter falde til -4 til -1 grader. Vinden vil mest komme fra nord, men i løbet af dagen vil den aftage en smule.

Nattefrost og mere sne

I nat vil det være overskyet og det vil ind imellem sne, temperaturerne vil ligge mellem -4 og 0 grader, mens vinden bliver svag til jævn fra omkring nordøst.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere