Vejrudsigt: Regn, sne, slud og haglbyger

Kraftige byger vil præge dagen, og nedbøren bliver meget blandet

Se vejret på vejret.dk

Blandede byger og lidt sol ind imellem

Ustabil luft med byger trækker ind over landet fra vest, rund om i landet er der fra morgenstunden nedbør i form af både hagl, sne, slud og regn og enkelte steder har der også været lynudladninger. Andre steder er det klart vejr, men bygeaktiviteten gør vejret meget vekslende.

Temperaturerne ligger mellem -0,2 og 2,6 grader Der blæser en let til frisk vind fra sydvest. Vejene er flere steder meget glatte pga. nattens blandede nedbør og frost ved jordoverfladen, hvilket giver gener i morgentrafikken.

Bygeraktiviteten vil aftage i løbet af dagen

Dagen igennem vil vejret veksle mellem klart vejr og hagl-, sne-, slud- og regnbyger i hele landet. Temperaturerne vil ligge mellem 1 og 3 grader og ud på aftenen vil de hurtigt falde til under frysepunktet mange steder. Vinden vil være omkring let til frisk og aftagende.

Sne og slud i nat

Et lavtryk vil i nat nærme sig og give sne og snebyger over de nordlige egne, mens der i de sydlige egne af landet vil komme nedbør i form af regn, sne og slud. Det vil periodevist kunne blive klart og i løbet af natten breder snevejret sig østover frem til onsdag morgen hvor det vil sne over de sydøstlige dele af landet mens de sydvestlige egne kan få regn og slud. Temperaturerne vil ligge mellem -4 og 2 grader, varmest bliver det mod sydvest. Vinden vil være svag til jævn og stedvis frisk fra skiftende retninger.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere