Vejrudsigt: Overvejende skyet og mest tørt

Weekendvejret bliver præget af kold og tør luft som strømmer indover landet fra øst

Se vejret på vejret.dk

Weekendvejret bliver præget af højtryks over Skandinavien, og derfor strømmer kold luft med mere skyet vejr og enkelte lokale snebyger fortsat ind over landet fra øst.

Morgenvejret
Hertil morgen kl. 06:00 holder det tørt og stedvist ret klart vejr, dog ligger der et mere massivt skydække over Bornholm og Lolland-Falster som i løbet af dagen trækker indover den østlige og centrale del af landet. Morgentemperaturerne ligger mellem frysepunktet og 10 graders frost, og vinden er let til frisk fra nordøst.

Fredag
Den østlige og centrale del af landet for en overvejende skyet dag og det holder stort set tørt, dog kan der lokalt i Østersøregionen komme lidt sne eller snebyger. I den vestlige del af landet holder det tørt og lidt eller nogen sol. Dagtemperaturerne når op mellem frysepunktet og 4graders frost, koldest i Nordjylland, og vinden bliver let til frisk fra nordøst.

I aften og i nat overvejende skyet og det holder stort set tørt, dog mulighed for enkelte snebyger i Østersøregionen. Nattemperaturerne kommer ned mellem 3 og 8 graders frost, vinden bliver let til frisk fra øst, dog ved kysterne stedvis op til hård vind.

Weekendvejret
Det holder stort set tørt og bliver en overvejende skyet weekend med enkelte kig til solen. Lørdag kan der komme enkelte lokale snebyger i Østersøregionen, og søndag er de største chancer for lidt sol. Dagtemperaturerne ligger mellem frysepunktet og 5 graders frost, og vinden bliver let til frisk fra øst, ved kysterne op til hård vind, dog aftager vinden til svag til jævn fra nordøst og øst i løbet af natten til søndag.

Om aften og natten fortsat tørt vejr, og stedvis klart vej med nattemperaturer ned mellem 2 og 8 graders frost, lokalt kan temperaturerne dog komme ned omkring 10 graders frost. Natten til mandag tiltager vinden til hård fra øst og det skyer efterhånden mere til og der kan sidst på natten komme sne i de sydvestlige egne.

Den kommende uge ser ud til at starter med nysne mange steder i landet, og det kolde vejr fortsætter.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer