Vejrudsigt: Lunt, blæsende og en del sol

En varmfront trækker mod øst og giver lunt og blæsende vejr

Se vejret på vejret.dk

Lunt for årstiden

En varmfront har i løbet af natten og de tidlige morgentimer passeret det meste af landet.
Fra morgenstunden er det mest overskyet og det regner fortsat en smule over de sydøstlige egne. Temperaturerne er steget til mellem 6 og 9 grader. På Bornholm hvor varmfronten endnu ikke har slået igennem er det dog mere moderate 4 til 5 grader og der blæser en jævn til frisk og stedvis hård vind fra vest og sydvest.

Solstrejf op ad dagen og op til 10 grader

Omkring middag vil det holde tørt ud over måske enkelte dryp over Bornholm og opklaring breder sig fra nordvest. Ud på eftermiddagen vil der være masser af sol i stort set hele Jylland.
Opklaringen vil brede sig østover og på Fyn, Sjælland og øerne vil der efterhånden være nogen sol imens der på Bornholm dog fortsat mest vil være overskyet frem til solnedgang.

Temperaturerne vil i dag ligge på mellem 7 og 10 grader, men vinden vil være frisk til hård og ved kysterne op mod kuling fra vest og nordvest. Så selvom det er en meget lun vinterdag vi har i vente, vil det pga. vindkøling fortsat for huden føles som om temperaturerne ligger omkring eller lige under frysepunktet.

Regn sidst på natten

I aften vil det være klart i det meste af landet, men i løbet af natten bliver det efterhånden mere skyet og sidst på natten frem mod fredag morgen trækker et nyt regnvejr ind over de vestlige dele af landet og breder sig mod øst.

Temperaturerne vil i nat ligge mellem 1 og 5 grader og vinden vil efterhånden aftage og blive let til frisk, ved kysterne dog lokalt op til en hård vind fra vest og nordvest.

Mere lun luft presser sig på fra vest til weekenden og det vil også stort set holde tørt weekenden over efter fredagens regnvejr er overstået sidst på aftenen. Natten til mandag er der igen risiko for lidt nattefrost, men det lune vejr ser ud til at fortsætte i næste uge.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer