Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Vejrudsigt: Omslag til vintervejr

Det vil blive ret blæsende med regn- og sludbyger og i nat kommer der frost

Se vejret på vejret.dk

Den første sne?

Den kølige nordøstlige strømning giver anledning til enkelte sludbyger særligt langs Kattegatkysten, imens det andre steder vil regne i løbet af dagen. Det bliver mest gråt, men der kommer også solstrejf i det jyske.

Morgenvejret

Torsdag morgen er der enkelte lette byger rundt om i landet og regn på Bornholm, det er overskyet og temperaturerne ligger mellem 0 og 4 grader. Der blæser en jævn til hård vind fra nordøst og pga. windchill vil det flere steder føles som mellem 5 og 10 frostgrader, så det gælder om at få pakket sig godt ind.

Slud slår over i sne

I løbet af dagen vil bygerne flere steder efterhånden være med slud, specielt over det nordvestlige dele af landet. Det vil mest være overskyet, men i det vestlige jylland vil der også blive plads til solen ind imellem ud på eftermiddagen.

Temperaturerne vil holde sig på omkring 1 til 4 grader og vinden vil være omkring jævn til hård fra nordøst og derfor føles meget kold.

I løbet af natten vil der fortsat dannes lettere byger over Kattegat og nedbøren vil flere steder falde som slud og sne da temperaturerne falder til mellem 0 og -4 grader og der er risiko for glatte veje. Vinden aftager noget og drejer mere om mod nord med styrker mellem let og frisk.

Den kølige nordvestlige strømning varer ved i en længere periode og vi kan derfor forvente en vinterlig start på december måned.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen