Vejrudsigt: gråt og stille med dis og regn

Det bliver en grå dag med svag vind og lidt regn og byger

Se vejret på vejret.dk

Gråt i gråt

Et svagt lavtryk ligger med centrum over Danmark. En frontzone, der adskiller køligere luft mod nord med relativ lun luft som strømmer ind fra sydvest, giver lidt regn i perioder dagen igennem.

Fra morgenstunden er det overskyet og det småregner flere steder i det centrale og nordlige dele af Jylland, i de sydøstlige dele af landet er det flere steder tåget men det holder stort set tørt. Temperaturerne ligger mellem 5 og 7 grader og vinden er svag til jævn fra skiftende retninger.

Dagen igennem vil det være gråt og diset med perioder hvor der vil regne lidt i det meste af landet. Temperaturerne vil ligge omkring 6 til 8 grader og vinden bliver svag til let fra skiftende retninger, dog op til en frisk vind fra nordøst ved kysterne i det nordvestlige Jylland.

I aften fortsat overskyet i hele landet og med lidt regn flere steder, særligt i det nordlige Jylland. Temperaturerne vil holde sig på 4 til 6 grader og vinden forbliver ret uændret.

Ud på natten trækker lidt køligere luft ind over de nordvestlige egne hvor temperaturerne vil kunne falde til mellem 2 og 4 grader og det vil stadig være overskyet i hele landet med perioder med let nedbør. Temperaturerne i de sydlige og centrale dele af landet holder sig på 4 til 6 grader natten igennem og vinden bliver svag til let fra skiftende retninger, dog fortsat jævn til frisk fra nordøst omkring Thy, hvor vinden også er tiltagende.

Onsdag bliver også en grå og diset dag, dog vil vinden tiltage noget. Herefter presser kulden sig på fra nordøst og i løbet af torsdag vil der komme sne og sludbyger til landet og markant køligere temperaturer.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/SArtiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen