Vejrudsigt: Opklaring, i aften mere regn

Efter en blæsende nat vil vinden i løbet af dagen aftage

Se vejret på vejret.dk

Mest tørt, men stadig noget blæsende først på dagen og i aften mere regn

Efter en våd og blæsende søndag er det mandag morgen fortsat meget blæsende mange steder og i de nordlige dele af landet er der endnu regn og byger fra nattens uvejr.

Lavtrykket der giver anledning til blæsevejret har centrum omkring Læsø og er ved at fyldes op på sin vej mod øst. Temperaturerne ligger mandag morgen omkring 6 til 8 grader og vinden er frisk til kuling fra skiftende retninger.

I løbet af i dag vil det klare noget op og mest holde tørt og vinden vil aftage, der vil dog fortsat kunne komme nedbør fra byger særligt i de vestlige dele af landet. Det vil være overskyet de fleste steder, men i de sydlige dele af landet vil solen vise sig i perioder. Temperaturerne vil ligge mellem 7 og 10 grader og vinden vil skifte meget og aftage til omkring en jævn til frisk vind i løbet af dagen.

Ud på aftenen nærmer et nyt regnvejr sig fra sydvest og vil i løbet af aftenen og først på natten brede sig til hele landet. Temperaturerne vil holde sig omkring 5 til 7 grader natten igennem og det bliver ud på natten ret stille med en svag til let vind fra skiftende retninger, dog vil vinden ved Thy kunne blive op til hård fra nordøst.

Vejret tirsdag og onsdag fortsætter ustadigt med regn og byger og lune temperaturer, herefter slår vejret om og Danmark komme fra torsdag og frem til at ligge en en kølig nordlig strømning og der vil komme frostgrader om natten og slud- og snebyger, samt glatte veje - så det er i løbet af de næste par dage at vinterdækkene skal monteres hvis det ikke allerede er gjort.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen