Vejrudsigt: Morgenregn efterfølges af solskinsvejr

Det regner flere steder her til morgen, men solen kigger frem i dag

Se vejrudsigten på vejret.dk

Efter en længere periode, som har været meget grå, bliver dagens vejr en solskinshistorie.

Danmark vil i løbet af dagtimerne ligge heldigt placeret i et opklaringsområde mellem to frontzoner, hvor der bliver god plads til solen.

Fra morgenstunden er det dog fortsat overskyet, og det regner enkelte steder. Temperaturerne er i det absolut lune hjørne og ligger mellem 6 og 9 grader, imens vinden er jævn til frisk og stedvist hård fra syd og sydvest.

En opklaring, som vil give god plads til solens stråler, er på vej fra vest, og i løbet af formiddagen vil den have bredt sig til Jylland og Fyn, imens de sidste regndryp vil falde over de østlige egne.

Ud på eftermiddagen vil opklaringen også brede sig til Sjælland og Øerne, og der vil være solskin i næsten hele landet. Dog vil Bornholmerne som de eneste ikke nå at få solen at se i dag.

Temperaturerne vil i dag ligge imellem 7 og 10 grader, og enkelte steder i Sønderjylland når de op mod 11 grader. Vinden bliver let til frisk fra omkring sydvest.

I aften og i nat bliver skydækket dog mere massivt, omend vekslende, men det vil fortsat holde tørt. Temperaturerne falder ud på natten til mellem 2 og 5 grader, vinden tiltager og bliver jævn til hård, og ved vestkysten når den op mod kulingstyrke fra syd.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen