Vejrudsigt:Enkelte byger i vest, ellers tørt og solrigt

Vi får en relativ solrig start på ugen med mest tørt vejr.

Se vejret på vejret.dk

Danskerne står op til en flot mandag morgen her kl. 07:20, idet de fleste steder har ret klart vejr, dog lidt flere skyer med enkelte byger i de vestlige egne. Temperaturene ligger mellem 3 og 7 grader, vinden er svag til jævn, stedvis frisk fra sydvest og vest.

Til formiddag fortsat stedvis enkelte byger, men efterhånden mest tørt vejr med lidt eller nogen sol. Formiddags temperaturene kommer op mellem 6 og 9 grader, vinden bliver let til svag fra sydvest og vest. Ved Bornholm og i Nordjylland op til frisk vind.

I eftermiddag er landet præget af en svag højtryksryg som skal passere Danmark i dag. Derfor bliver eftermiddagen tør og solrig med lidt eller nogen sol, dog lidt mere skyet på Bornholm. Dagtemperaturene kommer op mellem 7 og 10 grader, vinden bliver svag til jævn fra vest og sydvest, dog forsat op til frisk vind på Bornholm og i Nordjylland.

I aften fortsat tørt og klart vejr de fleste steder. Til natten er der lokalt mulighed for tåge dannelse, og sidst på natten mere skyet vestfra. Nattemperaturene kommer ned mellem 2 og 7 grader, lokalt ned omkring frysepunktet. Vinden aftager og bliver svag til let fra sydvest og syd.

I den kommende uge kan Danmark få nogle ganske pæne dage midt på ugen, med tørt og solrigt vejr, mens weekenden ser ud til at få en mere skyet og diset start.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen