Vejrudsigt: Lidt sol og snebyger

Sne og snebyger mange steder i formiddagstimerne, men efterhånden opklaring med lidt sol

Se vejret på vejret.dk

Morgenvejret
Et mindre lavtryk har natten til tirsdag kastet en del sne af sig, især i området omkring Køge Bugt, og her tirsdag morgen fortsætter snevejret flere steder. Derfor må der beregnes ekstra transporttid og glatte veje når man bevæger sig ud i morgentrafikken. Temperaturene ligger hertil morgen kl. 06:00 mellem 1 og 6 graders frost, vinden er svag fra skiftende retninger, dog op til hård vind fra nordøst i Nordjylland.

Lavtrykket ligger hertil morgen over Midtjylland, og et større område med en del sne kommer stort set til at ligge stille over Midt- og Østjylland resten af morgen og frem til i eftermiddag, og forventes at kaste yderligere 5 til 10 cm sne af sig. Ellers sne og snebyger af og til i resten af landet hertil formiddag.

Efterhånden lidt sol og enkelte snebyger
Til eftermiddag klarer det efterhånden lidt op sydfra og der kan komme lidt sol, men fortsat enkelte lokale snebyger. I Nordjylland fortsætter det overvejende skyet vejr med mere vedvarende snefald til ud på eftermiddagen. Dagtemperaturerne kommer op mellem frysepunktet og 3 graders frost, vinden bliver svag til jævn fra nordøst og sydvest.

I aften og i nat fortsat enkelte lokale snebyger, efterhånden også til Nordjylland, og stedvis klart vejr. Nattemperaturerne kommer ned mellem 5 og 10 graders frost, vinden bliver svag fra skiftende retninger.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer