Vejrudsigt: Sol mod øst, regn mod vest

En koldfront vil i dag passere landet fra vest og det bliver blæsende

Se vejret på vejret.dk

Regn på vej fra vest

Det er klart mange steder her til morgen, men et skydække er trukket ind over de vestlige egne af landet og i løbet af dagen vil en koldfront med tilhørende regnvejr passere landet fra vest mod øst. Det vil i dag også blive ganske blæsende fra syd.

Temperaturerne ligger fra morgenstunden mellem 5 og 8 grader og der blæser en jævn til hård vind fra omkring syd, ved Thy er vindstyrkerne op mod kuling.

Omkring middagstid vil der være sol over de østlige dele af landet, imens de vestlige dele af landet vil have overskyet vejr og regnvejret vil have nået den vestlige halvdel af Jylland. Temperaturerne vil ligge omkring 6 til 7 grader og vinden bliver jævn til hård fra omkring syd.

I aften vil frontens have bevæget sig videre mod øst og der er nu regn i det meste af landet, på Bornholm vil det dog fortsat holde tørt og en opklaring når efterhånden de vestlige dele af landet. Temperaturerne i aften vil ligge omkring 4 til 6 grader og vinden vil bag fronten dreje om i sydvest og blev let til jævn.

I nat vil billedet være vendt, således at de vestlige egne får tørt og delvist klart vejr imens de østlige dele af landet inklusive Bornholm vil få regn først på natten. Temperaturerne vil falde til mellem 0 og 4 graders varme, i de centrale dele af Jylland vil der ud på natten være risiko for pletvis glatte veje.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen