Vejrudsigt: Gråt men tørt, i weekenden regn

Mest overskyet, men stort set tørt fredag - weekenden byder på regn over flere omgange

Se vejret på vejret.dk

Fredag mest tørt, men overskyet

En højtryksryg stabiliserer fredag vejret over Danmark, men natten til fredag, i løbet af lørdag og natten til søndag skal fronter passere landet - så weekenden bliver ret grå med regnvejr ind imellem.

Fredag morgen kl 8:00 er det overskyet, men holder tørt i hel landet. Temperaturerne ligger imellem 6 til 9 graders varme og vinden er svag til jævn fra skiftende retninger.

I løbet af dagen vil det fortsat mest være skyet, kun enkelte steder vil der komme et par solstrejft igennem skydækket. Temperaturerne vil nå op imellem 9 og 11 graders varme og vinden bliver jævn til frisk fra sydvest og hen under aftenen tiltager den ved vestkysten og bliver op til op til hård fra sydvest og syd og enkelte steder når vinden op på kulingstyrke. Hen under aftenen vil et regnvejr trække ind over de nordvestlige dele af Jylland, resten af landet får mest tørt vejr frem til lørdag morgen hvor et nyt regnområde trækker ind fra sydvest. Temperaturerne vil i nat falde til imellem 5 og 7 grader og vinden bliver frisk til hård fra sydlige retninger.

Weekendvejret

Lørdag morgen trækker et regnområde ind over Fyn og Sydøstjylland og senere Sjælland og Øerne, men efter nogle timer med regn vil det herefter holde nogenlunde tørt. Også i resten af Jylland forventes det at småregne i løbet af lørdagen og det vil stort set være overskyet hele dagen i hele landet. Temperaturerne vil imellem 7 og 9 graders varme og vinden bliver jævn til hård fra syd og sydøst.

Natten til søndag vil et nyt regnvejr give regn flere steder i Jylland og på Bornholm vil der også falde regn i løbet af natten, temperaturerne vil holde sig på imellem 6 og 9 grader og vinden bliver mest jævn til frisk fra sydlige retninger.

Søndag nogen eller en del sol først på dagen, men byger vil efterhånden trække ind over de vestlige egne og give perioder med nedbør. Temperaturerne vil ligge imellem 9 og 11 grader og vinden bliver let til frisk fra sydvest.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen